resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8424
    yazmayayım yazmayayım diyorum ama artık dayanamıyorum. arkadaşlar belhandanın iyi bir savunmacı olduğunu kim söylediyse size yalan söylüyor. belhanda sosa gibi 8 numara oynayabilecek fiziksel kapasiteye veya geriden oyun kurma özelliğine sahip değil. kendisi de bir ara ben 8 numarayım demişti. nice de veya montpellierde 8 oynadığını hiç hatırlamıyorum. hep forvete yakın oynuyordu.

    bu adam gs'a gelmeden önce 4-4-2'de forvet oynuyordu. geri gelip oyun falan kurmuyordu da. kendi gözlerimle izledim o zaman. zaman zaman da sol kanat oynuyordu. o da biraz asimetrik bir sol oyuncusuydu klasik bir sol açık değildi. zaten bizde bir maç sol açık oynadı, hangi maç hatırlamıyorum, topu kaybettikten sonra bekiyle dönmüyordu, rezalet oynamıştı. zaten bu adam iyi bir savunmacı falan değil kesinlikle geçen josuenin savunma istatistikleriyle kıyasladım josue bile savunmada birçok şeyde daha iyi(whoscored.comdan bakabilirsiniz) .

    bu adam en az çok kötü oyununu forvet arkasıyken oynuyor. orada oynarken iki kanada da yardıma gidiyor, bloklar arası daha çok top alıyor(kaptırıyor genelde ama en azından alıyor).
    mümkün olduğunca kaleye uzak oynaması lazım. 8 numara oynarken bizim kalemize daha yakın oynuyor ve pas hatalarıyla rakibi pozisyona sokuyor. "kaleye yakın yaptığı pas bizim için pozisyon".

    sonuç olarak yanlış yerde oynatıyor. bu adam kötü bir on numara. 8 numara falan hiçbir şekilde değil. 8 numara oynayınca daha da rezil oynuyor. 4-2-3-1de en azından arada sırada vasat oynayabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın