• 29
    ilk 3 takıma baktığımız zaman kimse kimseyi geçemedi, ne zaman birbirlerine yaklaşsalar sıcaklık yüzünden lastikleri ve frenleri ısındı ve fark tekrardan açıldı. bunu ilk pit stoplar öncesi hamilton-albon, pit stoplar sonrasında leclerc-bottas, bottas-vettel ve vettel- hamilton arasında gördük. bunu sercan acar yarışta ne kadar dile getirdi bilmiyorum ama skysport spikerleri yarış boyunca söylenip durdular, 2021 yılındaki kurallarla artık böyle olmayacak tarzında şeyler dediler.

    burada ferrari leclerc konusunda 2 pit stop yaparak hata yaptı ama vettel konusunda pek hatalı diyemeyiz. hamilton pite geldikten sonra vettel'i içeri çağırdılar fakat vettel lastiklerim iyi diyerek içeri gelmek istemedi. yarışı daha eğlenceli getirebilecek verstappen de ilk turda geriye düşünce çok sıradan bir yarış izlemek durumunda kaldık.

    bir not da mclaren için yazayım. pist üzerindeki en hızlı 4. takım olmasına rağmen sainz'a sert lastik takip adamın yarışını bitirdiler, üstüne yetmedi norris'in lastiklerini düzgün takamadılar. sene başından beri iyi yönetilen takım bu yarışta ciddi hata yaptı. sainz'ın sert lastik konusunda cuma günkü antremanlarda deneme yapmış ve verileri almış olmaları lazımdı. çok yazık oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın