• 435
    https://twitter.com/.../1188372298023215104
    hiç lafı eveleyip gevelemeyeceğim tamamen saçmalamış yazardır. taraftarı kafasına göre bölmüş. bir tarafı müthiş övmüş öbür tarafı da çok afedersiniz ama itin biyerine sokmuş. sanırsın eski stadda hiç yuhalama olmazdı küfür protesto hak getireydi de yeni stada geçince yeni yetmeler çoğaldı ambiyans bozuldu.
    bülent bey sormazlarmı adama iki senedir bu takım deplasmanda piyasada yok bu taraftar ile birlikte aldıkları iç saha puanları sayesinde şampiyon oluyor. o beğenmediğiniz beyaz yakalılar varya size göre o züppeler sayesinde işte bu takım şampiyon oluyor.
    on paragraf yazı yazmış beyim eeee fikrin ne? nasıl düzeltelim sen onu söyle? kombine devri ile ilgili fikrin varmı? maç sırasında internet paylaşım canlı yayın kasanlardan bende rahatsızım evet ama bununla ilgili bir çözümün varmı? yok! anca hamaset yap salla babam salla...
    bülent bey nasıl istersiniz peki? bir heyet kuralım seçilmişlerden. biraz 14 sene şampiyonluk görmeyenlerden, biraz eski ali sami yen müdavimlerinden biraz hijyenik olmayan sosisli yiyip maça girenlerden, 96-00 arası, sonra 16 dakika stadyumda bekleyenlerden falan bir ekip kuralım kombine veya bilet başvurularımıza onlar baksın sizde müsade buyurursanız maça gireriz.
    adamdaki cürete bak ya 4 milyon euro alacak 3 sene yarım ayak top oynayacak sen destek çıkacaksın ama sonunda önündekine pas veremeyecek hale gelecek üstüne taraftara laf yetiştirecek maçın içinde onun kabahati yok ben başka şehirden maça gelicem maaşım beyimizin bir günlük ücreti değil neredeyse yuhalayacağım çünkü elimden gelen sadece bu. hem haksız olacağım üstüne birde züppe ilan edileceğim. bunlar adamı doğru bildiğinden şaşırtır. allah akıl fikir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın