resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 12106
    kendisini ıslıklayan taraftara el kol hareketi yapmışlığı vardır.

    melo'yu çok severim ama zaman geçtikçe oyuncuları olduklarından daha farklı hale getiriyorsunuz hayallerinizde ve sonra bu hayalleri gerçek zannedip öyle sunuyorsunuz.

    melo çok ama çok üst düzey bir defansif orta sahaydı. yanı bana göre real madrid, barcelona, city, liverpool gibi takımların orta sahasında rahatlıklar oynayabilecek potansiyeli vardı. bu sebeple de karakteri bir tarafa salt yeteneğiyle bile bize gelmiş en özel oyunculardandi melo.

    ancak onun barcelona'ya, madrid'e gitmesine engel olan sorunu bizde de sık sık yaşadı. geldiği ilk sezon sonrasında hep geç form tuttu. bir sezonda da zaten tribünler de ıslıkladı. bunlar olmamış da sanki her maç 10 üzerinden 9'luk oynamış gibi anılması, öyle hatırlanması çok ilginç.

    ancak melo pek çok büyük maçta, sahaya konsantre olduğunda fark yaratmış özel bir oyuncuydu. çünkü fark yaratabilecek yeteneği vardı. melo, elmander gibi oyuncuların bizdeki başarılarının nedeni, fiziken hazır oldukları anlarda yürekten oynamaları değildir sadece, bu oyuncuların bu lig standartlarının üzerinde(melo çok çok üzerindeydi hatta) yetenekleri olmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın