• 5
    bu sene batı konferansında 5 tane gerçekten çok iyi takım var ve bence oluşacak sıralama şu şekilde olur.

    1- los angeles clippers
    2- utah jazz
    3- denver nuggets
    4- houston rockets
    5- los angeles lakers

    golden state, portland ve san antonio muhtemelen playoff potasını tamamlayacak takımlar olacaklar ama yine de sacramento kings ve dallas mavericks'i yok saymamak lazım.

    batıda ise milwaukee bucks çok ama çok rahat konferansı domine eder. bucks'a en yakın takım da philadelphia 76ers olur ve bu iki takım 3 ve 4. olarak sıralanacak boston ve indiana'nın açık ara önünde olacaklar. toronto ise maalesef ki 45 galibiyet civarında kalacaktır.

    doğuda milwaukee-philly finali takımlarının yıldızlarına bir sakatlık olmadığı sürece kesin gibi. çünkü çok bariz güç farkı var arada. belki indiana biraz zorluk çıkarabilir. batıda ise playoffları şimdiden kestirmek inanılmaz derecede zor. eğer utah ve geçen sene hiç yararlanamadığı michael porter jr'ı dönen denver aynı kimyayı tutturabilirlerse batıyı 1-2 bile bitirebilir ama playofflar işte bambaşka bir arena. gönlüm bu iki takımdan yana ama clippers ve houston da bu sene çok iyi olacaklar. açıkçası lakers'un sene boyunca uyumsuz kadro yüzünden sıkıntı yaşayacağını ve bu 4 takımın bir adım gerisinde kalacağını düşünüyorum.

    güzel bir sezon olsun, kazanan da luka doncic kristaps porzingis ikilisi'nin yükselişi olsun. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın