• 611
    sayın terim,

    22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı sonrası açıklamaların tam bir fiyasko, bilesin.

    "geçiş oyunları ile gol bulacağını söylediğimiz madrid'e, 2. bölgede top kaybetmememiz gerekiyordu" diyorsun. maşallah tam top kaybetmeyecek adamları ilk 11 çıkarmışsın. uzun süre de tahammül ettin. bak bakalım maçı kaç top kaybıyla tamamladık?

    kim formdaysa onun oynatıldığını söylüyorsun. demek ki ömer ve şener, belhanda ve mariano'dan daha formsuz sana göre. tribündeki linnes'ten hiç bahsetmeyim de ayıp olmasın şimdi.

    belhanda'yı ıslıklayanların taraftar değil, seyirci olduğunu söylüyorsun. böyle seyircilere ihtiyacım yok diyorsun. eyvallah fatih hoca, eyvallah. gelmemesini de biliriz. yazdığım 5000'e yakın entry burada. beni tanıyanlar nasıl taraftar olduğumu iyi bilir. 3 saatlik uykuyla işe geldim, gözlerim yanıyor, sesim kısık. ben bu hayatta bir tek son döneminde sneijder'e pas atmayıp, bir de artistlik yapan burak yılmaz'ı ıslıkladım. bir de dün akşam belhanda'yı. kurduğun cümle ayıptır. biz bu adama aylardır tahammül göstermişiz. böyle sabır kimde var? taraftar sayesinde içeride aldığın maçlara ihanettir bize seyirci demen. madem bize ihtiyacın yok, kombinemizi iptal edelim. sağlığımızdan, ailemizden, zamanımızdan, gençliğimizden aldığımızı bu rezalet futbola harcamanın zaten anlamı yok. biz taraftar olduğumuz için bunlara katlanıyoruz. çoğu maçta oynanan iğrenç, vasat futbolu başka takım olsa asla izlemeyecekken taraftar olduğum için, sırf galatasaray'a aşık olduğum için izliyorum.

    zorunlu transferlerle kurulan kadro diyorsun. e şimdi sen de ağır laf ettin elindeki oyunculara, sen de mi seyircisin?

    zorunlu transferlerimiz var ve rakip 1 milyar euro öyle mi? peki lucescu'yu hatırla. fleurquin, sergen, perez, bülent akın ile oynamıyor muydu? linnes'ten bahsetmeyim de ayıp olmasın şimdi! teknik direktörlük elindeki malzeme ile lezzetli yemek yapmak değil mi? biz de sana teknik direktör değilsin yazmak terbiyesizliğinde mi bulunalım madem sen bize taraftar değilsiniz diyorsun?

    tutturmuşsun sosyal medyada birilerinin gazına geliyoruz diye. biz kimin ne olduğunu senin kadar biliyoruz, tek akıllı sen değilsin, merak etme. biz birilerinin gazına gelip oyuncu ıslıklamıyoruz. gördüğümüz kafi. demek ki aynı oyunu izlemiyoruz. en tehlikeli durum, böyle dışarıdaki trolleri bahane edip onlardan bahsetmen. biz onları iyi tanıyoruz, sen işine bak hoca. biz ne seni, ne galatasaray'ın başka bir unsurunu onlara yedirmeyiz. sen önce tepki görünce taraftara abuk subuk hareket yapan topçuna efendi olması gerektiğini anlat. üzerindeki formayı ondan evvel giyen metin'i öğret. taraftara da ayar vermeye kalkma.

    sorgulamayan, her şeye rağmen biat eden taraftar olsaydık sarının yanına başka renk koyardık! bizi sakın başkalarıyla karıştırma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın