• 113
    dünyanin sonu değil yenilirsek de ama dünyanin en iyi takimlarindan birisi ile üstelik de teknik direktörü bu sporda tüm zamanlarin en büyük yeteneklerinden biri olarak adlandirilan zidane ile karsilasiyoruz. ben keyfini cikartacagim acikcasi. malum ekonomik ve soayo kültürel şartlarda bu alanda uluslararasi basari tarihte zor görülür diye düşünüyorum. madrid'i de duran toptan bir golle avlariz ve buradan puan aliriz diye hissediyorum. madrid gibi takimlar, karambol ile karsilasinca biraz affaliyor ayni psg'de oldugu gibi. o acidan emre mor bence önemli ama sanmiyorum ilk 11 baslayacagini. kanatsiz 4'lü bir orta sahada yani diamond diziliminde nzonzi, önlerinde seri-belhanda(sol orta) -soso(sag orta) gibi diziliriz sanki. arada belhanda ve seri yer degisirler.
    babel ve andone ikilisi ileri uç olustururlar. bu dizilimin faydasi, cok fazla ic degisiklige izin vermesi olur. soso-babel, seri-belhanda, andone-babel vs gibi rakibin kafasini karistiracak kombolar yapilabilir. beklerimiz yine can sıkıyor bu durumda yapacak bir sey yok. solda capon sagda mariano veya sener herhalde... vasat bir bek dizilimi. bu karsilasmayi kaybedersek bence bek sorunundan kaybederiz. orta sahada kafa kafaya oynariz diye düşünüyorum.

    bir söz de özellikle genc taraftarimiza: bakin arkadaslar fatih terim kendisi ve dilegi disinda yapilan şovenizmden hiç hazetmez. super yildiz oyuncularla da kimi zaman sorun yasar. drogba ve sneijder'de yasanmadi ama 90'lari tecrube edenler bilirler. falcao'nun takimimizda oynamamasini fazla buyutmeyelim. zira bence maalesef pek oynamayacak. andone ise ayni onyekuru gibi tam bir terim futbolcusu. ben 20 seneden fazladir terim izleyen bir taraftar olarak zaten sasirmistim falcao'nun gelisine.
    sorunlar var evet belli ki. ama lutfen artik suyunu cikartip da durduk yere olayi buyutmeyelim. elde andone var ve evet bu acidan rahat konusuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın