• 320
    bir türlü istenilen ve beklenilen galatasaray'ı göremediğimiz bir maç daha... 45 dk 10 kişi oynayan rakibe karşı 2-0'dan ve 3-1'den puan verme ihtimali yaşamak... hem de kendi evimizde... maçı kopartacak pozisyonlar bulmadık mı? bulduk elbette. ama koparamadik işte. rakip 10 kişi olmasına rağmen hep hir geri dönüş ihtimali doğdu onlar adına. ayrıca son dakikalarda baya hapsettiler bizi. yer yer çok keyif aldığım anlar oldu. yer yer de umarsızca izlediğim anlar...

    bu maçta diğer maçlara nazaran daha istekli ve daha hareketliydik. bu yüzden pozisyonlara girdik zaten. ayrıca sivasspor da cesur oynadı. son dakikadaki pozisyon gol olsa şimdi bambaşka şeyler konuşuyorduk.

    tek tek oyunculara değinmek istiyorum. muslera bu sezona çok iyi başladı. hem ligde hem avrupa'da çok güzel performanslar sergiliyor. böyle devam etmesini diliyorum. şener'i de beğendim. çok yerinde müdahaleleri vardı ve daha diriydi. luyindama ve marcao ikilisi hakkında yorum yapamayacağım. emre taşdemir çok cılız. 8 ikili mücadeleden yalnızca 1'inde galip geldi. ama temposunu beğendim.

    nzonzi her maç olduğu gibi yine çizgisini bozmadı. canım nzonzi'm... ömer bayram orta sahada dinamo. muazzam mücadele ediyor. fakat sol bekte olmadı, olmuyor, olmayacak. emre mor yiğidimden beklentim çok büyük. bu maçta beklentilerimden birazını gerçekleştirdi. çalımları ve oyunu hareketlendirmesi çok hoş. ayrıca en fazla ikili mücadele kazanan isimdi. istatistik kasmasını ve doğru yerde pas veya şut kararını vermesini bekliyorum. yapabileceğine inanıyorum. babel önceki maçlarda beklentimin epeeyyyce altındaydı. fakat dün daha istekliydi. nitekim asist yaptı ve gol attı. daha iyi olmasını bekliyorum elbette. vee belhanda... ne desem, hislerimi nasıl ifade etsem. geçen 2 senede her ortamda destekledim kendisini. takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade ettim. gücü, mücadelesi, hızı, presi, pasları, feghouli ve mariano ile olan uyumu, tekniği... çoğunluk söven tarafta iken ben öven tarafta oldum hep. ancak şimdi... bir türlü ısınamıyorum. takımdaki ender yaratıcı oyunculardan. ama yapamıyor. sakatlığı da etken belki de. ama durum böyle iken neden oynatiliyor? yerinde oynayabilecek olan isimler ondan da mı kötü? bu tip soruları düşünüyordum. seri girdi oyuna. yaptığı pas hatalarıyla belhanda'nın neden oynadığını açıklar nitelikteydi. hal böyleyken alternatifi en bol olan orta saha rotasyonumuz sakatlıklar ve istikrarsızlıklar nedeniyle verimli olmuyor. psg maçındaki gibi bir oyun ortaya koyamiyoruz.

    son olarak florin andone... çok beğendiğim bir oyuncuydu. emre çolak'ı takip ederken deportivo'da dikkatimi çekmişti. sonra ingiltere'ye gitti zaten. önceki maçlarda pek pozisyona giremedi. ancak bu maçta inanılmaz bir efor sarf etti aslanım benim. çalım atabilen forvetlerin hastasıyım. ekmeğini taştan çıkaracak çalışkanlıkta. yerini sağlamlaştırdı. twitter'da görmüştüm. karpatların tevez'i.
App Store'dan indirin Google Play'den alın