• 313
    eve yeni gelmişken bir iki kelam da ben edeyim...

    maçı ne yazık ki 25. dk dan itibaren izleyebildim, annem sağolsun son dakika işi çıkarttı, ama anne galatasarayımız'dan önce :) anca 25te yetişebildim, yazacaklarım sonrası için geçerli, yarın müsait olunca ilk 25i de ayrıca izlemeyi planlıyorum.

    andone çok güzel bitirmiş attığı ilk golde, ilk yarının sonlarına doğru kendi aldığı net penaltıya da düzgün bir vuruş yapıp 2 gole imza attı, ayrıca maç boyunca nzonzi'nin oralara kadar gelip top almaya çalıştı, hatta ikinci yarı bir ara yediğimiz bol kontralardan birinde en geriye koşan 3-4 oyuncumuzdan biriydi. gayet istekliydi, umarım bu performansını sezon sonuna kadar koruyarak devam eder.

    ilk 11de belhanda ismini görünce ufak çaplı bir kriz geçirmedim desem yalan olur, izlediğim bölümde sadece ilk yarının sonlarında henüz 1-0 iken marcao'ya saçma sapan bir geripas attı o da taç oldu, onun dışında aklımda kalan aman aman bir hatası yok, ek olarak ikinci yarıda yakaladığımız kontrada emre'ye biraz kötü atmıştı pası, az daha önüne bıraksa daha tehlikeli olacaktı, emre'nin gerisinde kalınca emre düzeltmek zorunda kaldı ve rakip bu sayede yetişip topu blokladı.

    andone'den sonra bence maçın en iyisi şener'di, bol bol bindirdi, kademede son 20 dk ya kadar iyiydi, oradan sonra takımca çuvalladık zaten, o ayrı başlığın konusu, rakibin 10 kişi kalmasını sağlayan kartlardan biri onun pozisyonunda oluştu, sağda pas verecek kimseyi bulamayınca çizgiye doğru ilerleyip sonrasında topu 2 kişinin arasından çıkarıp faul aldı, ben en azından lig için, içerde-dışarda, rahatlıkla forma giymesi gerektiğini düşünüyorum.

    ömer bayram ise orta sahada kalmalı. adam çizgiye geçince ayağı bozuluyor, kafası karışıyor bir şeyler oluyor. saçma sapan şekilde adamını kaçırıp sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü, haricinde yediğimiz 2.golde adamını kaçırdı, bomboş şut fırsatı verdi. son olarak duran topları düzgün yerlere kesti ama topun dibine biraz fazla girdiği için kafa vuruşları için yumuşak kaldı toplar, değerlendiremedik. eğer duran top kullanmaya devam edecekse, belhanda'nın kestiği tarzda daha şiddetli kullanmalı, ancak isabet konusunda bu şekilde, belhanda'yı örnek almadan :)

    maç 2-0, rakip 10 kişi kalınca, bir de üstüne 55'ten sonra oyun gereksizce sertleşip kartlar çıkmaya başlayınca belhanda-taylan ve dinlendirmek amacıyla babel-jimmy değişiklikleri bekledim, ama hocam niyeyse 74'e kadar bekledi değişiklik için. 70 te de golü yiyince bambaşka senaryo oluştu beklenenle gerçekleşen arasında.

    son sözüm emre mor'a olsun. ekipçe şu çocuğu bi hamama götürün, bi yıkansın abdest alsın. böyle olmuyor :)

    ne olursa olsun 3 puan çok önemliydi, ilk yarıda belki sivas'ın ilk yarıyı geçirelim ikinci yarı saldırırız planı etkisiyle de olsa ilk yarıdaki oyundan şahsen memnun kaldım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın