• 22941
    sezon başından beri süregelen kötü oyununa devam eden takım. belhanda'nın geçen sezon başında feghouli'ye yapılan muamele gibi artık bu takımda uzun bir süre dinlendirilmesi gerekiyor. inanılmaz ciddiyetsiz oynuyor. oyunun sıkıştığı anlarda boşa kaçıp pas alması gerekirken yürümeye devam ediyor.

    marcao ve luyindama tandemi mümkünse topla ileri çıkmasın. muslera'ya versinler o ileri vursun daha iyi. bu ikilinin topla ileri çıktığı pozisyonların %90'ı top kaybı ile sonuçlanıyor. eğer rakip bu kayıpları iyi değerlendirip hızlı çıkarsa ciddi pozisyon atlatıyor kalemiz.

    şener, mariano faciasından sonra ciddi ümit verdi. çoğu pozisyonda hem savunmada hem hücumda yardım gelmemesine rağmen üstesinden geldi.

    ömer bayram ilginç bir şekilde sol bek performansının tersi orta saha performansı veriyor. oyunu belki iyi okuyamıyor ama ciddi dinamizm katıyor takıma. yürüyedursun.

    emre mor skoru erken bulmak için bu takımda ilk 11 başlamalı. maçı çevirmek için sonradan oyuna giren oyuncu olmamalı. şutu ve orta açma özelliği dribbling özelliğine nazaran daha kötü olduğu için kapanan takımlara karşı çok etkisiz kalıyor.

    galatasaray oyununu geçen sezonlara göre daha da karmaşıklaştırdığı için saçma sapan bir oyun düzeni ortaya çıkıyor. hücuma çıkarken bekler kanat forvet gibi top bekliyor. rakip savunmanın içinde kayboluyor. bu durumda hücumda 2 kişi eksik kalıyoruz. bek dediğin bindirir, ortasını açar. bunu bir maçta 2 veya 3 kez yapabiliyoruz.

    bu takım tüm oyun anlayışına reset atıp 4-4-2 oynamalı. savunmayı 4'lü yapmalı. nzonzi stoper tandeminin arasına girmemeli. kanat orta sahalar savunmaya gereken takviyeyi vermeli. merkez orta sahaların dinamizmi yüksek olmalı. santraforlar geriye gelip top almalı, devamlı koşu denemeli. eminim bu durumda 18 ekim 2019 galatasaray sivasspor maçında 45 dakika 10 kişi oynayan rakibe karşı yer yer bu kadar ezilmez takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın