• 3
    4 veya üzeri gol atacagimizi düşündüğüm maç.
    sebebine gelince; rıza çalımbay' ın takımları mücadeleci, disiplinli, savasci ve takım savunması iyi olarak bilinir. ama bu sezon farklı bir takım var rıza çalımbay' in elinde. hücum oyuncuları yetenekli olsalar da takım savunmasına gerekenden az destek veriyorlar. takımın iki santraforu yatabare 33, aruna kone 35 yaşında. kanat forvetlerden emre kılınç sakat, abdu rezzack troure ise ağır bir sakatlıktan yeni çıktı ve son oynanan ankaragücü maçında ikili mücadelelerden kaçan ve tam hazır olmayan bir görüntü verdi. porto' dan kiralık gelen fernando ise tipik brezilyalı. topla iyi işler çıkarsa da top rakipteyken kayıp. takımın ideal stoperleri appindongoye ve caner osmanpasa. ikisi de hava toplarinda yeterince dominant değil. ayakları vasatın altında ve geriden oyun kuracak kapasiteleri yok denecek kadar az. sağ bekleri marcelo goiano bizim mariano' dan hallice. sol bekte forma ziya erdal' in idi ama yaşadığı sakatlıktan sonra formayı uğur çiftçi aldı. ziya sakatlığıni atlatti ama uğur çiftçi trabzonspor ve alanyaspor maçlarında iyi performans gösterdiği için son ankaragücü maçında forma uğur' da kaldı. merkez ortasahada hakan arslan ve mert hakan ikilisi oynuyor. ofansif yönden gayet iyi bir ikili ancak orta sahadaki hava toplarinda ve seken topları toplama konusunda yumuşak ve zayıf kalıyorlar.
    söylediklerimi destekleyen bir istatistik de 1. haftadaki 3-0 lik bjk galibiyeti sonrası 6 haftadir kalesini gole kapatamayan bir sivasspor var.
    galatasaray olarak bu sezon gol konusunda büyük sıkıntı yaşıyoruz. ve herkesin emin olduğu gibi bir yerde çok fena patlayacagiz. ben o patlamanın bu maçta olacağını düşünüyorum.
    skor tahmini: 5-1
App Store'dan indirin Google Play'den alın