• 36366
    --- alıntı ---
    bir bardak suda nasıl fırtına kopartıldığını, belli şer cephelerinin tabiri caizse lağım farelerinin nasıl saldırdığını, gerek yönetimimize gerek hocamıza şaşkınlıkla izledik.

    bana intikal edenlerin tamamını hukuka sevk ettik. bu ülkede hukuk adalet var ise bu yaratılmak istenilen algıyı kıracaktır buna inanıyoruz.

    insanlar hem hocamızın hem yönetimin haysiyetine, onuruna saldırıcı ve yalan beyanlar üzerine yorumlar yapmışlar. bize intikal edenler bunlar. bunlar bizi çok üzüyor.

    ben buradan açıklık ve netlikle ifade ediyorum. bizim asla fatih terim gibi bir derdimiz olmaz. o bizim onurumuz olur, gururumuz olur, başarılarımızın ikonu olur. hocamızla aramızda en ufak bir sorun yok.

    her yönetimde, her başarıya giden yolda binlerce parametre içinde tabi ki yüzde yüz birlikte olmanız mümkün değil. biz senkronize yüzme takımı değiliz. görüş ayrılıkları olabilir, fikir ayrılıkları olabilir ama bunları çözmek için fatih hocamla bize 5 dakika yeter.

    karşılıklı birbirimizi dinlememiz, anlamamız yeter. çünkü biz iyi niyetli oldukça, samimi oldukça, açık oldukça her şeyin düzeleceğine inanıyoruz.
    --- alıntı ---
    mustafa cengiz

    https://twitter.com/...567399092469761?s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın