• 595
    sevgili hocam,

    sana dair zamanında yapılan en büyük eleştiri ''ben öğrenmem öğretirim'' ve benzeri söylemlerindi. yani egonla ilgili zamana ayak uyduramaman ile ilgili söylemlerdi. ilerleyen yaşına rağmen sen yine kendini geliştirmeye ve öğrenmeye devam edip bu tezleri çürüttün. zamanında seni babam kadar çok sevip sonra ki süreçte sana çok kırgın ve kızgın biri olarak bunu hiç bir zaman su yüzüne çıkarmadım ki sen de çok şükür bizi 2 sene üst üste şampiyon yapıp çatlak seslere ve düşmanlarına izin vermedin. he şunu da çok ciddi söylüyorum şampiyon yapmasan da, galatasaray'ı böyle sahiplenen ve galatasaray ile böyle ten uyumu olan sana yine kazan kaldırmazdım 2-3 gün içimden söylensemde. sana karşı büyük bir minnet, saygı duyuyorum hocam ama şu inat konusunda ve evlat konusunda biraz ipin ucunu kaçırdığını söylemeliyim bu sene.

    2-3 hafta kötü performans sergileyen kaliteli bir oyuncuyu tribüne gönderip kolayca kaybetmek yerine onu kazanmaya çalışman gayet normal. rezil performans sergileyen adamlara güvenip kendilerine getirmeye çalışman da çok normal burdaki inadını anlıyorum ama dönüp arkana bakarsan yeteri kadar zaman geçtiğini görebilirsin hocam. bu adamların çoğu sene başından beri böyle gel sende inat etme artık. caner'den burak'tan arda'dan kendini uzak tutup sana tutunan selçuk'a sevgin var ise bunu ziraat kupası maçlarında göster lütfen allah aşkına ilk 20 kişilik kadroya alma artık bu adamı. misyonunu doldurdu bu adam artık. bak taylan diye bir cocuk var elinde. hem potansiyeli olan hem kendini kanıtlama isteği olan hem de cocukluktan galatasaray'lı bi kardeşimiz bu. al oynat hocam allah aşkına vazgeç selcuk inadından.

    babel'i bir kaç maç tribüne gönder hocam kendine gelsin, nagatomo yerine emre taşdemir ,ömer bayram, süleyman luş hepsine razıyız istiyorsan u-16 dan bi çocuk getir agzımı açarsam namerdim. keza kendisinden daha rezil bir performans nasıl sergiler biri hayal edemiyorum. mariano'yu gönder tribüne hocam. kafasında futbolu bitirmiş adamı çek kenara koy yerine şener'i. linnes'i ocak ayında geri al. marcao'nun bu formsuzluğu devam ederse stoperi donk luyindama yap belki akıllanır marcao efendi o zaman. belhanda'yı at kenara artık ocak ayında varsa talibi de gönder, keza bundan daha gamsız daha çok top kaybedeni olur mu bilemiyorum. artık 4-3-3 lerden 4-2-3-1 lerden vazgeçip 4-4-2 ye dön inan daha kötü oynamaz bu takım. en azından ilerde daha kalabalık olur daha çok basar. ileriye koy andone falcao'yu, ben falcao adem'e falan da razıyım dene en azından hocam be dene. baklava mı denersin kanatlı mı denersin bilmem ama çift forvet oyna hocam. bunları yazmak söylemek tabi ki kolay şeyler ama inan bana bundan daha kötü bir performans sergileyemez bu takım ne taktikler oynarsan oyna.

    5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı sonrası acıklamaların beni umutlandırdı umarım kendine gelirsin artık hocam. istersen bu sezon 10. olalım biz yine yanında oluruz inan ama şu takım mücadele edip galatasaray gibi oynasın hocam.

    kredin çok hocam ama göz göre göre de bizi üzme. saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın