• 437
    gençlerbirliği'nin 2 puan kaçırdığı karşılaşma. çünkü biz lig sonuncusu gençlerbirliği'ne karşı 95 dakika boyunca elle tutulur tek bir pozisyona dahi giremezken adamların her hücumu olgun ve tehlikeliydi. haliyle de beraberliğe üzülen taraf onlar olmuş olması lazım.

    neden bu durumdayız diye soracak olursak her şey ortada aslında: zaten yaratıcılıktan yoksun ve hücuma çıkamayan bir takımız. mariano ve yuto kadroda tutulup bir de ortaya seri-lemina'dan yoksunken selçuk'u koymak takımın aklını da dinamikliğini de 5 kat daha düşürmüş oldu. takımdaki tek delici adam emre mor ise 85'te ancak oyuna alınabiliyor. akıl tutulması mı yaşıyor teknik heyet bilmiyorum ama bunu 16 yaşındaki çocuk bile düşünüp yapabilir. lig sonuncusuna karşı oynuyorsunuz, atağınız yok, hücuma çıkamıyorsunuz, pozisyona giremiyorsunuz, tek yaptığınız yan-geri pas ve emre mor gibi bir adamı 85'e kadar yanınızda oturtuyorsunuz. büyük skandal.

    daha 7. hafta ama takım ligi şimdiden bırakmışçasına bir görüntü içerisinde. ilk düzeltmemiz gereken şey de bu bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın