• 593
    hiç kusura bakma hocam.

    sene başından beri her zaman 'vardır bir bildiği' dedik, bekledik. son zamanların en sağlam, en nitelikli kadrolarından biri ile çıktın bu sezon yola. elbette maçlar kağıt üzerinde kazanılmaz bunu biliyoruz ama böyle de olmamalıydı hocam...

    bekte son dakika kararı ile linnes'i kadro dışı bıraktın, içimiz acısa da tamam dedik. ama mariano bu kadar bitikken şenerhala nasıl oynamaz hocam? biz sol bekte bir kere de olsa süleyman luş'u, emre taşdemir'i görmek istiyoruz, kaybedeceksek onlarla kaybedelim diyoruz. nedir bu nagatomosevdası hocam?

    orta sahaya seri, lemina, n'zonzi gibi kalburüstü adamlar almışken, ömer bayram gibi ekstra katkı veren bir joker bulmuşken, taylan antalyalı gibi potansiyelli bir genci kadroya katmışken; gençler maçında selçuk-belhanda ikilisini 11'e koymanın gerekçesi olamaz hocam, kusura bakma. fenerbahçe derbisinde orta sahada büyük işler başarabilecek seri yerine belhanda(a.k.a badger)'yı almanın izahı olamaz hocam.

    ryan babel'in kariyerini elbette tartışmayız.ancak geldiğinden beri her maça çıktı ve dolayısı ile yoruldu. feghoulide bu kadar yorgun ve formsuz iken emre mor, yunus akgün gibi gençler işe yaramaz mı hocam?

    takım gol yollarında etkisiz. takım ruhsuz. sen ise diyorsun ki 'ocak ayını bekleyin.' canım hocam bu kadro senin eserin değil mi? bu güzel kadroya güzel futbol ve puan rekoru yakışmaz mı? peki neden 7 haftada 6 golde kaldık hocam? falcao gibi bir adam forvetteyken ona top ulaştıramayışımızı bize bi anlat hele...

    elbette futbolun kurdu sensin, bu kulübün en başarılı, türk futbolunun en kariyerli hocası sensin. biz ise her hafta ekranın başına binbir heves ile geçen, takımının galibiyetini arzulayan taraftarız.

    ocak ayında ne olur bilemem ama mevcut tablo iyi değil hocam, bilgin olsun.

    imza: bir galatasaray taraftarı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın