• 22866
    ligin ilk 7 haftasında maalesef iyi sinyaller vermeyen takımdır.

    şampiyonlar ligi maçlarında ekstra motivasyonla en azından mücadele eden oyuncular (orada da etkili hücum varyasyonları göremedik) lig maçlarında ise kelimenin tam anlamıyla dökülmekteler.

    kurulan kadro isim ve değer bazında baktığımızda değerli bir kadro ama performansa bakınca durum bunun tam tersi.
    orta saha oyuncuları maalesef sorumluluk almaktan kaçıyorlar. bunların başlarında da geçen sezonun en iyileri olarak nitelediğimiz belhanda ve feghouli ile ballı sözleşmeye imza atan babel geliyor.
    seri ve lemina da maç temposu ve istikrarı sürdüremiyorlar. bir maç var bir maç yok. falcao da keza öyle göründü.

    geçtiğimiz haftalarda defans oyuncularını çokça suçladık lakin esas sorunumuz orta sahada. (bkz: #2776189) belirttiğim üzere orta saha oyuncularımız ikili mücadele dahi kazanamıyor. çünkü mücadele etmiyorlar. topla dripling yapıp orta sahayı geçemiyorlar, topsuz oyunlarda yoklar. en büyük özelliği toplu topsuz koşularla diğerlerine alan açma olan belhanda sahada yok. sağ kanadı dinamo gibi işleyen feghouli kayıp. mariano ve nagatomo hücuma çıkmadığı gibi defansta da yok nasıl oluyorsa?

    orta saha oyuncuları ne top çalabiliyor, ne ikili mücadele kazanabiliyor, ne de oyun kurabiliyor. geçiş oyunu diye bir şey kalmamış, takım 6 maçtır gol atmayı bırakın pozisyon bulamıyor. ileride dünya yıldızı falcao ve andone gibi iyi bir santrfor var ama bu oyunculara iki pas dahi gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın