• 22875
    bir planı olan takım. ama buna kafayı takmış olan takım.

    fatih hoca zannediyorum lig maçlarını antrenman olarak kullanıyor. ısrarla n'zonzi ile oyuna başlıyoruz. top beklerdeyse bile hocanın geriye oynayıp n'zonzi ile başlanmasını istediğini düşünüyorum. amaç maç kazanmak değil. amaç n'zonzi ile atağa başlayıp atağı istenilen şekilde bitirip golü bulmak. yoksa golün ne önemi var (!).

    bir planı var dedim ya, bu plan öyle öngörülebilir ki karşı takımlar için. karşı koymak çok kolay. top n'zonzi'ye dönecek, galatasaray pasla çıkmaya çalışacak. öyle bir takım ki, pas yaparken kendiliğinden pas hatası yapıyor zaten. atak sonlandıramıyor. bunu deneye, deneye, deneye bir yere varamayacağız gibi duruyor. çünkü şuana kadar minicik bir ışık göremedik.

    maç içinde sürpriz hiçbir şey yapmıyor takım. sürpriz yok. rakibi şaşırtacak "hiçbir şey" yok. herşey tahmin edilebilir. her futbolcumuzun tek tek ne yapabileceği ne yapamayacağı gün gibi ortada. bireysel olarak, 2'şer, 3'er olarak da futbolcuların ellerinde karşı takıma tehdit oluşturabilecek sürprizleri yok. haliyle tüm maç boyunca tehdit neredeyse "sıfır".

    (bkz: 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın