• 585
    sayın hocam,

    ömer bayram, şener özbayraklı, emre taşdemir isimleri, lig sonuncusu bir ekibe karşı, bu akşam sahada ilk 11 oynamış(!) yıkık mevkidaşlarından daha mı kötü oynarlardı ?

    ki ömer bayram form olarak fernando muslera ile birlikte takımın en göze çarpan oyuncusuyken, bu maçta ona forma şansı vermemeni anlayamıyorum.

    sahada yokları oynayan, topu kontrol edip 2 metre yanındaki arkadaşına pas atmaktan aciz younes belhanda'ya 95 dakika tahammül edip, sofiane feghouli'yi oyundan alıp küstürmeni de anlayamıyorum.

    takımda oyunun iki yönünü de sırıtmadan oynayabilen tek bek oyuncusu martin linnes'i kadro dışı bırakıp; her maç rakiplerin sol beki gibi oynayan mariano ferreira filhove hücuma tepki olarak dünyaya gelmiş yuto nagatomo'ya bel bağlamanı da anlayamıyorum.

    her maça, her rakibe karşı aynı taktik ve oyun anlayışıyla oynamanı ve ısrarla başarısız sonuç alırken bu mentalitede diretmeni gerçekten anlayamıyorum.

    "benim de kendime göre bir hayalim var, rüyalarım var. eksik olan şeyi deneyeyim diyorum." derken belki de biz seni hiç anlayamamışız hocam.

    yol yakından kendine yakışan şekilde ya bu takımı galatasaray gibi oynat ya da müsaden her daim bizde geçerlidir.

    saygılarımla,
App Store'dan indirin Google Play'den alın