• 583
    sevgili hocam,

    bu hayatta babam bir sen iki. ama sana sormak istediğim birkaç şey var.

    galatasaray tarihinin 2000 kadrosundan sonraki belki en iyi kadrosu neden top oynamıyor hocam? sıkıntı nedir, taktik mi, oyuncu grubu mu, başka şeyler mi var? bilmek hakkımız değil mi hocam?

    5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçında rakip 20 şut atmış 6'sı kaleyi bulmuş, biz 10 şut atmışız 1'i kaleyi bulmuş. sene sonu küme düşmemeye oynayacak takımdan 20 şut yemek nedir hocam? oyuncuların kötü günüdür anlarım, takıma tek hareket getiren ve pozisyona sokan emre mor'u neden 80 küsürlerde oyuna alıyorsun hocam? madrid' karşı çift forvet oynatan teknik direktördün sen, ne değişti hocam?

    belhanda top kaptırır, önündeki adama bile pas atamaz, üstüne ben kırmızı yemek istiyorum diye bağırır resmen neden 96 dakika oyunda kaldı hocam, vallahi kararına saygı duyuyorum ama nedenini öğrenmek istiyorum. allah seni başımızdan eksik etmesin ama bu takım ne zaman top oynayacak hocam?

    ligde son 3 maçta beraberlik yerine hadi derbiyi geçiyorum 2 maçta galip gelsek 4 puan fazlamız olacak, belki rakipler 'ulan bu takımı hayatta yakalayamayız' diyecek. neden olmadı hocam?

    sahi muslera olmasa ne diyecektin hocam, takım daha iyi olacak mı? biliyorum senin takımların hep geç açılıyor da ya bu sefer çok geç olursa hocam? napacağız o zaman? umarım bir bildiğin yine vardır hocam.

    seni hayatlarında kendi babalarından çok sevenler var bu ülkede hocam, neden onları üzüyorsun hocam?

    neden hocam..
App Store'dan indirin Google Play'den alın