resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6172
    2017-2018 sezonunda ilk 11 e monte ettiği 6 yeni transferle, sezonun ilk 9 maçında 7 galibiyet 2 beraberlik almış teknik direktördür. takıma yeni oyuncular geldi diyerek bahane uyduranlara, oynanan kötü futbolun sebebi buymuş gibi gösterenlerin ayıbını bu istatistikle kanıtlamıştır. ilk 11 e monte edilen adamlarda, fransa milli takım oyuncusu nzonzi, ikonlaşmış forvet falcao, fulham'da ki futbolcuların babel sezon başında gelseydi ligde kalırdık dediği ryan babel, 30 milyon euroya transfer yapmış seri, premier lige kapağı atmış lemina. bu takım tudor'da olsaydı aynı fikstürle 9 da 9 yapacakmış demek ki.

    edit: lig liderinin sadece 1 puan gerisindeyken gönderildiği de unutulmasın. bu 9 maçta 20 gol atıp 6 gol yemiştir. fatih hocayı hepinizden çok severim ondan şüpheniz olmasın. bu enrty takıma katılan 5 futbolcunun uyum sağlayamadığı gerekçesiyle alınan kötü sonuçların sebebi olarak fatih terim tarafından bahane olarak sunulduğu için yazılmıştır.

    edit 2: bu başlığa yazanlar uçurulsun diye entry girip silen arkadaş için bu editi yapma gereği duydum. başakşehirden 4 tane yediği için kötü teknik adammış ona göre, fenerbahçeden 6 yiyen fatih terim senin nazarında çöp o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın