• 7235
    1 ekim psg maçı bittiğinden beri beni dehşete düşüren yorumlarda bulunan taraftar.

    bakın çok açık konuşayım türkiye liginin net en kötü topunu oynayan takım biziz. cl'dedeki takımlar arasında da kendi liginde en kötü oynayan yine biziz. sezon başından beri golü geçtim 10 tane şutumuz bile yok toplam tüm maçlarda. defans desen allaha emanet. hepimiz oturduk bu takımın ne zaman top oynamaya başlayacağını bekliyorduk. haftalar geçtikçe takım daha da geri gidiyordu.

    ve bu takım 1 ekim psg maçında sahaya çıktı ve bize mekanın sahibi geri geliyor hissini verdi. bu kıvılcım umarım büyüyecek ve mayıs ayında güneş olacak.

    psg maçından yenilsek bile memnun olmamızın sebebi işte bu. kimse oh allahtan 1 tane yedik diye sevinmiyor. takım galiba top oynamaya başlıyor diye seviniyor. bu hissi alamayıp da ya sonuçta yenildik şerefli mağlubiyet bize yakışmaz yorumu ne bileyim elimde galatasaraylılık ölçer gibi bir alet yok ama sanki bu takımı gerçekten sevmeyenlerin yapacağı yorumlara benziyor.

    futboldan anlamayan, takıma gerçekten bağlı olmayan skor taraftarları ancak der bunları. kimseyi bir şeyle itham etmek de istemiyorum ama takımın üzerinden ölü toprağının kalktığını görmek sizi nasıl mutlu etmez anlamıyorum. isterse psg o girdiği pozisyonların hepsini gol yapıp 7-0 yenseydi. ben yine o maçtan mutlu ayrılırdım.

    yenilip yenilmemek umrumda değil. psg'ye karşı ezilmek de ayrıca dünyanın en normal şeyi. adamlar kimleri kimleri eziyor çok afedersiniz bize 10 tane atsalar dünyada kimse şaşırmazdı.

    yok mağlubiyetin şereflisi olmazmış. vay efendim sonuçta yenilmişiz. skora bu kadar takılmayın ya. allah aşkına babel-andone, belhanda-fegu değişikliğini gördüm ya oh dedim hoca da sezonu açtı.

    gerçekten soruyorum maç isterse 10-0 bitsin. sahada taktiksel değişiklik görmek, gerekli oyuncu değişikliğinin gerekli dakikalarda yapıldığını görmek, seri-nzonzi ikilisinin yavaş yavaş uyum sağladığını görmek sizi hiç mi mutlu etmedi ? siz nerede yaşıyorsunuz ? bu takımı bu sezon ilk defa mı izlediniz ?

    hoca ve takım sezonun ilk topunu oynadı anca ekim ayında. buna nasıl sevinmezsiniz ya ? her şey mi skor sizin için ? ben ilk defa önümüzdeki lig maçını iple çekiyorum bu sezon. sizin de içinizde bu heyecan yok mu ? mayıs ayından beri 5 ay geçti 5 aydır hayatımızda galatasaray heyecanı yok. bunun eksikliği hayatınızda gerçekten hissetmiyormuydunuz ? bence hissediyor olsaydınız bu maçta skordan çok takımın ve hocanın sezonun kalanı için ilk kıvılcımı çakmasına sevinirdiniz.

    ben babel-andone değişikliğine bile sevindim diyorum bunlar gelmiş yenildik de yenildik yenilmenin şereflisi olmaz mağlubiyetin hayırlısı olmaz. bal gibi de olur. ps oyunu oynamıyoruz burda. leş gibi dökülen takım birden aslan kesilmeyecek. yavaş yavaş ritim bulacak. bunun ilk adımını gördüğümüz için mutluyuz biz. siz takım takır takır top oynamaya başlayana kadar izlemeyin maçları. o gün geldiğinde biz size haber veririz. gelir izlersiniz. o güne kadar da lütfen yorum yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın