• 22750
    toplamaya bilgisayar gibi olan takım. en iyi parçaları da kullansak henüz uyumu yakalayamadık. takım bu haliyle, sahip olduğu isimlerle ligin en iyi takımıyız. ama gerçekten ne oynadığımızı çözemedim.
    oyuncular üzerinden eleştirmek yerine taktiksel olarak sorgulamanın daha doğru olacağını düşünüyorum. bence fatih terim de bu verimsizlikten hoşnut değil ve bir şeyleri değiştirecektir. geçmişte değişim gerektiğinde bunu ilk fırsatta yapan bir insan fazlaca beklemeyecektir.
    mesela bence eldeki kadro 4-4-2 için çok uygun. orta ikilide kimin oynayacağı ve beklerin fiziksel yetersizliği beni düşündürse de elimizde 4-4-2 için çok uygun forvetler ve yedekleri var. babel hariç takımda forvet sayılabilecek her oyuncu bu taktiğe oldukça uygun. son dominant oyunumuzu 2011-2012 sezonunda 4-4-2 ile oynamıştık. hatırlayınca düşüncesi bile güzel geliyor.
    sonuç olarak ne yönde olursa olsun bir takım şeyler değişecektir. önümüzdeki haftalarda hocadan çılgın kesikler ve farklı bir felsefe bekliyorum. bu bakımdan 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı bence ve umarım son uyarı oldu. artık uyanacağız, uyanmak zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın