• 71
    bugün 11.05 itibari ile antalya'ya geri dönüyorum. zirve ile alakalı en doğru yazının tam şu an çıkacağına inandigim için havalimanından yazıyorum :) önce gelen herkese teşekkür etmekle başlamalıyım. zannedersem sayımız +10 oldu sonlara doğru.

    hagi: genç, oldukça güler yüzlü, yolda yürürken dahi entry'mi silecek kadar sözlüğe bağlı, çok sıcak kanlı harika bir insandı. muzeci'de bahsetmiş yalnız maaşı biraz arttırırsa iyi olacak.

    daniel tozser: o da hagi gibi çok güler yüzlü, mütevazı, ve kıbrıslı. aksanından hemen anlaşılıyor zaten :) kendisiyle tanışmak şerefti.

    pivot santrfor: kendisiyle ve onunla gelen çok sevgili okur abim erman41 ile benim gibi erkenden gelmeleri vesilesiyle daha çok sohbet etme imkanı bulduk. çok hoş, çok dolu, beraber vakit geçirmekten son derece keyif alınacak insanlar.

    muzeci: çok güler yüzlü, inanılmaz nazik ve beyefendi bir arkadaşımız. kendisiyle sohbet etmek büyük zevkti. küpelere hasta oldum söyleyeyim :)

    beni siz delirttiniz: ahh ahh biraz vaktimiz olsa muazzam sohbetler dönecekti be hocam! kendisi çok sohbet, konuşkan birisi. umarım bir sonraki zirvede iki duble ile yapacağız sohbeti.

    olumvarsabenyokum: zirvenin tek kadın temsilcisi idi ve aramızda olmasından çok memnun oldum. umarım bir diğer zirve'de kendisiyle daha çok sohbet etme şansımız olur. fatih hoca düşmanıdır kendisi. (şaka) tekrarlıyorum (şaka)

    zirve sonrası akşam eve döndüğümde sadece nick'lerinden ve yazdıklarından ibaret olan yazarların aslında bundan çok daha fazlası olduğunu fark ettim. ve en önemlisi gelen herkesin gözüne baktiginizda iyi insan olduğunu anlıyorsunuz. benim top noktam buydu. bu kadar abi, abla, kardeş, dost kazandığım için mutluyum. sevgilerle!

    edit: hagi, baya green street holigans tarzı masa başına oturmanı unutamazdım. denk geldi desen de yemedim ahaha :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın