• 22716
    en büyük sorunu tempo olan futbol takımı.zira takımdaki tüm oyuncular statik diye tabir edilen yaşlı oyunculardan kurulu.bekler yaşlı ve tempoları yok.n'zonzi,seri de statik diye tabir edilen rakibi ısıran orta saha değiller.leminanın alınış sebebinin ise tempolu olması,ceza sahalarına koşuları bulunması ve hatta sürpriz şutları da bulunan bir topçu olmasıydı bana göre.fatih hoca da orta sahada tempolu oynayan bir oyuncunun eksikliğini hissediyordu.ancak maalesef unutulan nokta leminanin henüz eski formuna ulaşamaması ve uzun süre de futbol oynamamış olmasıydı.hatta hatırlayın ömer bayram bile iyi gözüktü orta sahada.daha önce oynadığı bir yer de değildi.ama tempolu bir oyuncu ve koşuyor,pres yapıyor.bizim ihtiyacımız olanı bir nebze de yapabiliyor diğer orta sahalarımıza göre.

    beklerimiz yavaş evet ama kanat oyuncularımız da yavaş.bu sebeple ileride çoğalamıyoruz.herkes ayağına top bekliyor.kimse top almak için ekstra bir çaba sarf etmiyor.bence asıl sıkıntımız burada.defans arkasına koşu yapabilecek bir kanat forvet diye tabir edilen bir futbolcumuz yok.babel de bu tip bir oyuncu değil feghouli de bu tarzda değiller.

    falcao da hareketli değil.bu sebeple hantal ve temposuz bir takımız.3.bölgeye top taşıyacak ve sürpriz koşuları yapabilecek bir oyuncumuz yok.

    maalesef linnes,andone ve leminayı beklememiz gerekecek tempolu oyun için.2. yarıdan önce bu sebeple iyi bir futbol beklemiyorum takımdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın