• 108
    en iyi yaptıkları şeyler arasında orta alan baskısını kırmak ve defansa baskı yapmak, oyunun yönünü hızlı değiştirmek, defans arası boşlukları kullanmak olan takım ile galatasaray'ımızın maçı. eğer son maçı izleyen olursa görecektir ki, bizim oynamaya çalıştığımız oyunun panzehirini kullanmaya çalışmış takımdır psg. eğer onları şaşırtmak istiyorsak, hatta onu geçiniz, bir şeyler yapmak istiyorsak ilk olarak dizilişin değişmesi gerekir.
    (bkz: 4-4-2)
    allah'ını seven 4-4-2'ye geçsin artık şu takımla. en azından üç maç sonra oyun içi şablon da oturur, adam gibi maç izleriz. kaç sene oldu hala hamit'in schalke'ye attığı, drogba'nın madrid'e attığı golün tekrarını izliyoruz. yazık bize! galatasaray gibi oynarsak ümitli olacağım maçtır.
    tahminim ise, mağlup olsak bile fark yemeyeceğimiz. marcao ve belhanda(oynarsa) ya iyi anlamda yada kötü anlamda maçın adamı olabileceklerini düşünüyorum.
    uzun uzun analize girmeden şunu da ekliyeyim, babel ve yuto sağ beklerinin ileriye açılmasını engelleyip aynı zamanda falcao'ya destek olmazlarsa falcao ezilir.
    he bir de mariano'nun ters toplarda mala bağlamaması lazım.
    en azından bu tip küçük şeyleri hesaba katarak çıkarsak(artı yukarıdaki çağrı) yenme ihtimalimizin olduğu ve hatta yüksek gördüğüm maç olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın