• 7212
    hepsi değil tabii ki ama ne yazık ki büyük çoğunluğu, kazanmaya o kadar alışık ki, en ufak bir aksamada homurdanmayı alışkanlık haline getirmiş topluluk. keşke biraz daha sakin olsak, ülkede başka kimseye nasip olmamış bir dolu başarı kazanmış, hali hazırda son 2 yılın şampiyonu hocamıza biraz daha arka çıkabilsek, hemen istifa diye ortamlarda çığırtkanlık yapmasak , yalı çocuğunun algı oyunlarına gelmesek.

    keşke biraz daha sakin olsak derken tribünde sakin olmayalım, hele derbi maçlarda hiç olmayalım. benim uzun zamandır savunduğum bir şey var, maça giden taraftar defans yapmalı. öncelikli görevi müthiş gürültü çıkararak rakip takımı ve hakemi baskı altına almalı. bütün maç arabesk bozması, içimizi bayan bestelere artık bir son verilmeli.özellikle skor geldiği zamanlarda da , mıy mıy tezahüratlar, ışığı açılıp sağ sola salınan telefonlar yerine, gümbür gümbür marşlar söylenmeli, dağ başını duman almış diye girilmeli mesela, enerjiyi yüksek tutmalı.

    bir de tribündeki mafyavari kişilere acilen tedbir almalı kulüp. zorla kimseyi bağırtamazsınız. öyle bir ortam yaratın ki en sessiz sakin adam bile coşabilsin, kendisini oyunun bir parçası olarak görüp bağırıp çağırsın, enerjisini yansıtsın oyuna. ali kıran baş kesen, elinde davul tokmağı ona buna sallayan ziyan tiplerle tribüncülük oynayacağım diye parasını verip kombine almış adamın hem yerini işgal ediyorsun, hem de tehdit küfür adamı tribünden uzaklaştırıyorsun. olacak iş değil.

    özet; iki yıldır şampiyon olmamıza rağmen beklediğimiz, istediğimiz oyunu pek göremedik, hoca hep oyun için sabredin kadroyu değiştireceğiz dedi, kadro değişti oyun da değişme sürecinde ama sancılı bir süreç. hocaya güveniyorum mutlaka ayağa kaldıracaktır takımı.yeter ki yönetim biraz sorumluluk alıp saha dışı mücadeleyi hocanın omuzlarından alsın. taraftar olarak kimin arkasında durmamız gerektiği bu noktada çok açık bence. tribünü canlandırmamız gerek. takım coşkudan uzaksa tribün ateşleyecek. daha enerjik, dinamik bir tribün şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın