• 22738
    mevcut oyun yapısıyla trabzonspor'un bu akşam* attığı dördüncü golü atma ihtimali sıfırdır. http://tr.beinsports.com/...akaeme-golle-tanisti

    maçın 88. dakikası olmuş, trabzonspor 3-1 önde. yapılan ortada kaleci uğurcan topu tutuyor ve hiç vakit kaybetmeden nwakaeme'nin önüne atıyor. nwakeme 88 dakikadır oyunda olmasına rağmen topu ayağına alır almaz rakip kaleye koşuyor, galatasaray'daki mevkidaşları gibi "topu geri çekeyim, sağa sola bakınayım" demiyor. sörloth da onunla beraber deparı atıp defansın kafasını karıştırıyor, diğer kanattan avdijaj da hücuma katılıyor. demarke kalan nwakeme ceza sahasına girerken köşeye plaseyi bırakıp skoru 4-1 yapıyor.

    nwakeme eğer galatasaray'da oynasaydı muslera'dan asla öyle bir pas alamazdı. hadi diyelim ki aldı, kaleye doğru koşuya başladığı anda hiçbir oyuncudan destek koşusu gelmediğini görür ve "bu takımın enayisi ben miyim" deyip geriye dönerdi. hadi diyelim ki dönmedi, gol atacağım diye ısrar etti, hiçbir arkadaşından destek gelmediği için rakip savunma şutunu bloke ederdi ve neticede topu kaptırdığı için taraftardan küfür yerdi. "beyinsiz" olurdu, "oyun zekası sıfır" olurdu (onyekuru'ya söylenen lafları hatırlayın), "bencil" olurdu, olurdu da olurdu. trabzonspor'da ise "vay amk adam nasıl gol atmış" oluyor. niye acaba?

    kanatlarında babel ve feghouli aynı anda oynadıkça galatasaray bir arpa boyu yol alamaz, iki tane oyun kurucu kanatla oynuyorsan insanüstü koşan beklere ihtiyacın vardır ki bizim beklerimizin hali zaten ortada. ya emre mor'u ilk 11'e adapte etmek, bunda başarısız olursak da sol kanada belhanda'yı koyup tempomuzu artırmak zorundayız. kontrol oyunu oynayacağız sevdasına haftalardır saçma sapan puanlar kaybettik. takım bu sezon oynadığı 8 resmi maçta yalnız 7 gol atabildi. hücum kısırlığında aykut kocaman'ın konyaspor'uyla yarışıyoruz.

    geçen sezon bu dönemlerde forvette bidon denen eren derdiyok oynamasına rağmen alanyaspor'a altı gol*, kasımpaşa'ya dört gol* atmıştık. çünkü aldığı her topu yana geriye oynayan, tempo düşmanı kanat oyuncularımız yoktu, topu alan oyuncu direk rakip kaleye gitmeyi düşünüyordu. şimdi ise çok daha şaşaalı isimler var ama ortada hücum yok. çünkü kimse gol atmak için gereken çabayı göstermiyor, on tane general var ama er kalmamış.

    beklerin yetersizliği konusunda çok konuştuk ama transfer sezonu kapandığı için bu saatten sonra yapacak bir şey yok. artık ister 4-4-2, ister 4-3-3 oynayalım, emre mor'un veya belhanda'nın kanat oynadığı bir düzene geçmek zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın