• 69
    çok değerli insanları tanıma fırsatı bulduğum etkinlik.

    katılım az sayıda kişiyle gerçekleşmiş olsa da güzide sözlüğümüzün pek değerli yazarları ve okurları ile aynı havayı solumak, kadeh tokuşturmak, hasbihal eylemek ve aynı kare içinde bulunabilmiş olmak oldukça değerliydi.

    zirveden notlar ve gözlemlerim: daniel tozser her zamanki mütevazı tavırlarıyla görev adamı gibi takıldı.

    adaş iki insan hagi ve pivot santrfor acayip yakışıklı ve karizmatik adamlardı. özellikle pivot santrfor muazzam güzel ve etkili bir ses tonuna sahip.

    olumvarsabenyokum rumuzlu renktaşımız zirvenin tek kadın katılımcısı olarak değerli düşüncelerini bizlerle paylaştı ve çok da iyi hitabet yeteneği olduğunu düşünmekteyim.

    beni siz delirttiniz rumuzlu renktaşımız ile çok güzel rakı masası muhabbeti dönermiş onu fark ettim.*

    brezilyali kanat rumuzlu renktaşımız son saatlere doğru geldi ve zirvenin en genç katılımcısı oldu. çok sempatik ve bir o kadar da yakışıklı bir kardeşimizdi. sohbeti de gayet hoş idi. ayrıca kendisi bana tarzımı çok beğendiğini vs. söyleyerek övgülerde bulundu o vesileyle çok teşekkür ediyorum bir kez daha.*

    erman41 rumuzlu ağabeyimiz de henüz okur statüsünde olmasına ettiği isyanlar* dışında oldukça babacan bir insanmış, birgün buraları sayfalarca entryler ile donatması dileğiyle.

    borissimo rumuzlu renktaşımız ise diksiyonu çok temiz ve akıcı konuşan, bir nebze çocuklar duymasın dizisindeki havuç karakterini andıran sempatik bir insanmış. kendisi antalya'dan katıldı zirveye, sağ olsun var olsun.

    ve son olarak katılan diğer renktaşlarımızı da sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. pek sohbet etme şansımız olmadı onlarla ancak bu tarz organizasyonları arttırmak için ben elimden geleni yapmaya hazırım. herkese bu güzel gün için teşekkür ederim şahsım adına.

    son not: hagi'nin maaşları sarı kırmızı zarflar ile verme jesti çok hoştu. :p
App Store'dan indirin Google Play'den alın