• 62
    galatasarayımızın 5. 8. bitirdiği sezonlarda bile maç kaçırmadan takımımızı takip etmiş bir insanım. 10 seneyi geçmiştir, planımı programımı galatasaraya göre yaparım, maç hangi gün haftalar öncesinden bilirim.

    2019 2020 sezonunda, kadromuz belki de ismen tarihimizin en iyi kadrolarından biriyken, 7 tane resmi maç yapmışken, hala top oynayamamız beni delirtiyor.

    sanki sahaya kazanmaya değil de top çevirmeye çıkmış bir takım var. her maç sanki hazırlık maçı da daha ligin başlamasına 1 ay varmış gibi oynuyoruz.

    bütün bunlar birleşince, zaten çok fazla olmayan zamanımı maçları izleyerek harcıyormuşum hissi doğuyor. bir arkadaşımla her maçtan sonra yok izlemeyelim sonrakini sinir bozucu olmaktan başka bir işe yaramıyor diyor sonra bir sonraki maçta aynı şeyleri tekrarlıyoruz.

    özetle en kötü olduğumuz zamanlarda bile takımı takip etmiş bir insan olarak, hiç kimsenin sahada isyan etmiyor oluşuna, haftalar geçmesine rağmen ne hücum ne defansta iyiye gidişimize, üstüne üstük suçu da hep 3. şahıslara atışımıza dayanamaz hale geldim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın