• 22659
    ne oyun/kurgu/taktik oynadığından bihaber olan oyunculardan oluşan takımımız.

    birisi çıkıp bana bizim taktiğimizi oyun planımızı anlatsın ne olur. çıkarken neyiz defans yaparken neyiz falan filan.
    benim gördüğümü söyleyeyim. pasla defanstan çıkmaya çalış, çıkamayınca babele şişir babel indirsin biri varsa pas versin yoksa top ralipte.
    aha olan biten bu. başka hiç birşey yok.
    emre mor diye bir çocuk aldık. pire gibi vs vs. adam 65'te oyuna giriyor sağ kanatta sanki inşaat çalışması var bizim takım yine sol kanatta. ben oturur ağlardım valla. o garibim de gidiyor rakinin sol bekini falan kovalıyor napsın.
    dünya yıldızı süper golcün var ama adamı topla buluşturamıyorsun. şaka gibi. buna ek bi açıklama bile yapılmaz.
    defansında servet çetinin 2019 versiyonuyla potansiyeli bonucci ama gösterdiği baki mercimek olan iki adam var. ve sen pasla falan çıkmaya çalışıyorsun kaptırıyoruz atak yiyioruz defans arkasına toplar falan.
    hele hele kenara bakın morinho'yu donunda sallayan levo şaho değil mi o?
    adamda nasıl bir ezber zihniyeti varsa asla kalıp dışına çıkmıyor ne deniyosa o . misal fenerbahçe maçı için hoca demişki buna "oğlum bak büyük ihtimalle orta saha sinyal verecek eğer ilk yarı beraber biterse ya da gol yersek leminayı çıkar ömeri koy." adam hiç sorgulamadan takımın en iyi oyuncusunu çıkardı ya la! ne sövmüştür fatih hoca hayal edemiyorum.

    kıssadan hisse kadro olarak kaleci hariç nerden tutsan elinde kalan bi takım. kenar yönetimi olarak etrafında tembellerin toplandığı akıllı sınıf başkanı. yönetim desen bi yandan çok sevdiğin ama yaramazlık yapınca keşke korunsaydım dediğin çocuk gibi. özetle rezalet bir sezon geçiriyoruz. umarım 1 ekimde paristen sevgiler olmaz sonumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın