• 7196
    kendi futbolcusuna kufur eden, stadinda yuhalayan, son derece sabirsiz ve mantiksiz hareket eden taraftar grubudur.

    bu konunun yillardir bir cok futbolcumuzu derinden etkiledigi cok acik. marcao'nun karisina kizina kufredince adam daha mi iyi oynamaya baslayacak? bunu mu dusunuyor bu gerizekali insanlar? fenerbahceliler bu kadar zarar vermiyor bize.

    kendinizi boyle bir durumda hayal edin, bazi seyler ters gitmis ve her nedenle olursa olsun form durumunuz iyi degil, ve taraftariniz size destek olmak yerine kariniza, kiziniza kufur ediyor sosyal medyadan. siz olsaniz ne yapardiniz? bu adam kalkip, siz ne serfesiz insanlarsiniz lanet olsun size diyip cekip gitse kendince hakli degil mi?

    bir degil, iki degil, bu belhanda'ya ilk geldiginde cok daha agir olmak uzere yillardir yapilanlar... elinden geleni yapmaya calisan oyuncumuza sirf yeterli degil diye top ayagina gelir gelmez yuhalamalar... sosyal medya uzerinden kisisel, hatta daha da ileri gidip aileye hakeretler...

    tabi ki hepimiz boyle degiliz ama bu tur saldirilari yapan insanlari aramizda barindirmamak da bizim gorevimiz. ozellikle ultraaslan gibi taraftar gruplarinin bu konularda cok etkin olmasi gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın