• 7195
    puan kaybedilen maç sonrası futbolcunun instagram postlarının altına söver, karısına söver, kızına söver ve bunun normal bir şey olduğunu düşünür.

    x oyuncusu kötü performans gösterdiğinde aynı mevkideki y oyuncusu göklere çıkarılır. c seçeneği olarak takımdan ayrılmış z oyuncusunu anarlar.

    göklere çıkarılan y oyuncusu kötü performans gösterdiğinde aslında x'in daha iyi olduğunu, kadroya girmesi gerektiğini savunur.

    hakarete varan eleştiriler yapar. buna tepki gösterildiğinde kimse eleştirilemez tezini savunur. halbuki eleştirmek ile hakaret etmeyi ayırt edememektedir.

    önemli maçlarda kombinesini devreder, fahiş fiyat çeker. (bu kesimi az tutabiliriz, haksızlık etmeyelim.)

    takıma yeni katılmış bir oyuncu grubunun hemen etki etmesini bekler. herhangi bir sabır skilli yoktur. birbirini daha önce hiç tanımamış, birbirlerinin ciğerini bilmeyenlerin birlikte oynadığı ilk iki maçta %100 verim göstermelerini bekler. (football manager'da bile fm editör ile taktik uyumunu en yüksek yaptığında dahi tam olarak oyuncular taktiğe %100 alışamıyor.)

    genç yetenekleri yer bitirir. dört ay önce 50 milyona satarız dedikleri stoper hattına şimdi servet çetin muamelesi gösterir. halbuki sorunun biraz adam yönetiminde olduğunu kabul etmez. direkt oyuncuyu suçlar ama oyuncunun kulağını instagram'a girip söverek çekebileceklerini sanırlar.

    stadyumda maç izlerken hakeme, rakibe top gelirken rakibe ıslık çalma performansını göstermek yerine oyuncu değişikliği yapıldığı sırada kendi oyuncusuna doğru gösterir.

    geçen sezon x bölgesi değişmeli derler. bu sezon bekler değişsin derler. seneye kale değişsin derler. öteki sezon kanatlar değişsin derler. aslında değişmesi gereken şeyin başka olduğunu anlamazlar.

    takımın efsanesini kastederek "x olsa şu ana kadar kovulmuştu" derler. takımın efsanesi ile x bir tutulmasın bir zahmet.

    liste uzayarak gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın