• 22615
    22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçısonrası benim de söyleyeceklerim var. malatya deplasmanı zor bir deplasman ama bu maçtaki puan kaybımız gerçekten çok tatsız oldu. bir de bu sezon 2 maçta son dakikalarda yediğimiz gollerden 4 puan kaybetmekte işin ayrı can sıkıcı bir kısmı. hala telafi edilecek haftalardayız ama en yakın zamanda kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor.
    bu maçtaki puan kaybımız maalesef teknik heyete yazar. nagatomo değişikliği net bir şekilde maçı yanlış okumaydı. maçın ilk yarısında yaşadığımız defansif zaaflar nagatomo'dan ziyade stoper ikilimizden kaynaklıydı özellikle marcao'nun daha büyük bir rezillikler çıkarmasını en büyük engelleyen nagatomo'nun varlığı olduğunu düşünüyorum. ve bunu derken de nagatomo'nun aşırı iyi bir günü olmamasına rağmen olduğunu belirtmem gerekiyor
    ömer bayram'ın bu kadar iyi bir oyun sergilediği bu günde sol beke almak resmen intihardı. adam ben sol bekte yapamıyorum diye bağırması mı lazım?
    sonrasında ise özellikle adem büyük'ün 60. dk itibariyle ekrandan bile kolayca anlaşılabildiği üzere götünden solumaya başladığında onu çıkarmamak çok büyük hataydı. şu an adem büyük'ün eleştirilmesinin en büyük sebebi teknik kadronun bunu görememiş olması. zaten belli bir kitle var maalesef sosyal medyada belli oyuncuların hatasını bekliyor gömmek için bildiğin fırsat verilmiş oldu buna. adem büyük defansif olarak büyük katkı verdi bu maçta
    whoscored verilerine göre 2 top çalma 1 top kapma 4'te uzaklaştırma ile oynamış ve 4 tane de hava mücadelesi kazanmış.
    keza bu istatistiklerde rakibin pozisyonlarını bozup da kazandırdığı ve ya rakibi hataya ittiği pozisyonlar dahil değil.
    60.dk'dan sonra oyundan çıkarılmaması cidden büyük hata.
    oyuncu değişikliği olarak da andone'nin çıkması da yine ayrı bir hata şahsi fikrim yine yorgunluğu suratından belli olan babel'in çıkması gerekiyordu.
    ciddi anlamda çok fazla pozisyon elde ettik ama yine beceriksizliklerimiz devreye girdi. lemina'nın pozisyonu sonrası dedim direkt kesin yeriz biz ve maalesef haklı çıktım.
    seri gole kadar ki sürede vasattı ama golden sonra gayet güzel bir maç çıkardı. gol atmasının moral olarak onu arttırdığı net bir şekilde görüldü. seri gibi yetenekte olan bir adamı desteklemeye devam etmek lazım morali adamı ciddi bir şekilde etkiliyor. her hatasında üstüne gidersek maalesef seri'yi kaybederiz karakter yapısı olarak kolay etkilenen bir insan
    görüntüsü çizdi bana oynadığı maçlar itibariyle.

    maçın ilk 20 dakikasında pas kalitemiz gözlerimi kanattı. maalesef çok hatalar yaptık savunmadan çıkarken ve burada ki
    sorumlularımız maalesef stoper ikilimiz. acilen silkinmeleri lazım özellikle marcao'da çok büyük bir düşüş var. rekabet eksikliğinden mi kaynaklıdır bu bilmiyorum ama geçen seneye göre inanılmaz düştü performansı.

    maçın belli aralarında iyi bir oyun sergiledik ama 90 dk'ya hala vuramıyoruz belki burada harcadığımız pozisyonlarında etkisi vardır. 1 tane daha atabilsek özellikle ilk yarı çok daha farklı bir oyun olabilirdi.
    oyuncularımızın bireysel performanslarında artışlar olsa da takım olarak baktığımızda hala bir alışma sürecindeyiz. bu kadar geniş bir kadronun da işte bu süreci biraz uzuyor. seviyeyi yükseltmek artık teknik ekibe kalıyor.
    bu maçtaki puan kaybımızın maalesef ki en büyük suçlusu teknik ekibin maçı yanlış okumasıdır. buna rağmen maçı yenebilirdik hatta yenseydik ben insanların bu kadar eleştireceklerini düşünmüyorum. hala telafisi olan haftalardayız ama sistemin olabildiğince hızlı bir şekilde oturması lazım yoksa bu kaliteli kadroya yazık olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın