• 7190
    burada ve sosyal medyada taraftarımız üzerinden yapılan saçmalıkları, öncelikle herkesin net bir şekilde görüp anlaması gerekir. her sarı kırmızı diyen, galatasaray armasına hizmet eden her platformda bulunan maalesef bu armanın taraftarı değil...

    sözlükte ve sosyal medyada fazlaca rakiplerimize hizmet eden troll veya paralı hesaplar var, bunlar bilinçli şekilde nereye ne zaman ve nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyorlar.

    twitter gündemine girin bakın, #fatihterimistifa etiketi gündem olmuş durumda ve hesapları incelediğiniz zaman büyük kısım rakip taraftar olduğu açık ve net gözüküyor. aynı şekilde bu tarz elemanlar futbolculara saldırıyor, futbolcu sanıyor ki taraftar sinirlendi ana avrat sövüyor.

    arkadaşlar ortada organize işler dönüyor açın gözünüzü kulağınızı, başka galatasaray yok. bu sözlük belki öyle yada böyle temizlenir fakat sosyal medya artık paraya tapıyor, bugün herhangi birimiz parayla istediğimizi söyletiriz, lütfen artık taviz vermeyin...trollerin yaptığını galatasaray taraftarı yapmış gibi değerlendirip hareket etmeyin, sadece biraz sosyal medyada gezin dediklerimi daha net anlayacaksınız.

    bu arada söylediklerim eleştiri yapanlar değil, eleştiri ayrı bir durum ve başarılı başarısız her dönem yapılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın