resim
Levent Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 126
    (bkz: 22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçı)
    net şekilde hayatımda gördüğüm en kötü teknik ekip performansına imza attı ve maalesef bu kulübe yakışmıyor. andone diri, hızlı, tehlikeli ve fırsatçı, rakip bizim sahada andone yüzünden çoğalamaz halde. ama sen ne yapıyorsun? andone’yi çıkartıyorsun. çocuk çıkarken dumur olmuştu resmen.
    nitekim elinde andone, falcao, emre mor varken, orta sahada zaten 5 oyuncun mevcutken ne idüğü belirsiz jimmy’i alıyorsun. rakip el kol sallayarak sahamıza yapışıyor. yine hiç bir şey yapmıyorsun. nasıl olur da görmüyor, anlamıyorsun? aç sadece sözlük okusan anlayacaksın durumu madem oradan göremiyorsun. kulübede birisi şu sözlük ortamını okusa anlayacak dışarıdan nasıl göründüğünü.
    evde eşimin arkadaşları kızlarla beraber maçı izlerken onlar bile “aaa neden bu çocuk çıktı ki çok iyi oynuyordu? ee falcao girmeyecek mi yerine? ama hani babel çok yorgundu niye çıkmadı” diyorsa sen bence acilen ver istifanı. bunu haketmiyoruz hiç birimiz.
    not: terim cezalıyken yanında tff görevlisiyle izliyor ve telefon yasağı var. kural bu şekilde diye hatırlıyorum. değişikliklerde tek sorumlu levent şahin’dir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın