aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 1467
    avea kamp günlüğünde hayalden hayale sürükleyendir.ömrümde böyle bi röportaj izlememişimdir heralde ağzından çıkan her kelimeye dikkat ettim çok ayrı bi asalet var ya nasıl bir aksandır ya rabbim.

    ayrıntılara gelirsek bu transfer olaylarından artık çok sıkılmışa benziyor çok baskı altında. kalmak istiyor ailesini düşünüyor bizide düşünüyor allah sabır versin ya acıdım valla.biz de ağzının içine düşmüş gitmicem demesini beklerken o her iki tarafıda üzmeyecek sekilde konuşuyor.ama "ı dont wanna go" yu duydum ya ölsem de gam yemem.

    ayrıca elanoyla çok iyi arkadaslar galiba elano kewellın dikkatini çekmek için ne maymunluklar yaptı koptum valla.ama kewell sadece "oğlum sen görürsün çıkışta" bakışı fırlattı ve canlı yayındayız farkındamısın dedi:)
    bide yaptıkları dansı anlatırken çok keyiflendi dedim keşke o gece bi yere gizli kamera koysalardı da nasıl eğlendiklerini izleyebilseydik.sonra kewell elanoya o dansı bi daha yapalım falan gibi bişeyler dedi. elano da milan olması lazım o biliyor dedi.bide sık sık harry kewell gülüşü nü bize bahşederek mutluluğumuzu kat kat artırdı.

    bi de galiba ümit karan sakalı bırakmaya karar vermiş heralde onu farkettim suratının herbir ayrıntısına bakarken.

    bi de bi de eğer kewell o düğüne cidden giderse * bi şekilde bende gitcem sadece ben değil eminim herkes kafasından geçirmiştir.

    aahh ahh gitmesin sözlük gitmesin ya .....
App Store'dan indirin Google Play'den alın