resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2067
    eğer milyar dolarlarınız varsa, her türlü pisliğe de batsanız ne yazık ki en temiz siz olursunuz. ümit özat'ı sevmem ama ondan ayar yemiş, ümit özat kendisine saldırınca korumalarının arkasına saklanmış bir şahıs için, fatih terim'le yan yana anılmak hayattaki en büyük başarıdır. fatih terim; takımına kupalar kazandırmış, avrupa'da defalarca bulunmuş, yenmiş, yenilmiş ama her başarısını mücadele ederek kazanmıştır. hayatta tek başarısı dedesinin aldığı ihaleler olan şahıslarla hocamızın adının anılması içimi acıtıyor ama şu an moda bu.

    gelelim fatih terim'in meşhur siciline... nickimden anlaşılacağı üzerine kendisini çok severim. ama hayatı farklı yaşıyoruz sayın hocamla. ben mesela 2-3 tanıdığımla beraber paçoz bir mafyanın kebapçı dükkanını basamam, korkarım ayrıca doğru da bulmam. rakip yedek kulübesinden tahrik gelince tek başıma gidip aralarına dalamam. ama adam doğrusuyla yanlışıyla ne yapıyorsa yüzlerine karşı yapmış. eğer siz tozda çamurda büyümüş bir adama savaş açacaksanız kuyruklarınızla beraber yüzüne karşı yapacaksınız, arkadan sallamakla olmaz bu işler. *

    mesela ben; 15 yaşına kadar oyuncak bebeğini elinden atamamış, hiç sokağa çıkamamış, sadece dedesinin soyismini alabilmek dışında hayatta başarı elde edememiş biri olsam ben de fatih terim'i hedef alırdım. tavşanın dağa sürttürüp "ben dağla ilişki halindeyim" demesinden farkı olmazdı belki ama yalakalarımı hep hazırda tutardım böylece. onların fıtratı aziz yıldırım'dan beri aynı, "birinciye yetişemiyorsan iftira at paralı köpeklerini uyut."
App Store'dan indirin Google Play'den alın