• 22537
    fatih terim’in sezon öncesi yapmış olduğu plan dahilinde ilerliyoruz. 4-1-4-1 dizilip, pas oyunu oynayan ve set hucümü yapmaya çalışan bir takımız. bunu bu zamana kadar pek iyi yapamadık. çünkü transferler geç geldi. takım tam hazır olamadı. sakatlar cezalar derken as 11 denebilecek ilk maçımız 18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçıydı. bu maçta belhanda yoktu. fatih hoca belhanda’yı çok seviyor. eğer sakat olmasaydı bu maçta onunla başlayacağından eminim. o zaman dışarıda kalacak oyuncu ya lemine olacak ya da seri...

    fatih terim’e akıl verecek değiliz. buna haddimiz de yok. iyi kötü maçları izleyip kendimizce yorum yapıyoruz. ben 3’lü savunma formasyonlarını çok severim. elimizde çok güçlü bir orta saha var. bu orta sahanın etkinliğini düşürmek yerine sistemi değiştirsek? 18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçında mariano o kadar boşluklar verdi ki aynı şeyi psg karşısında yapmış olsa maç 5-0 olurdu.

    dere geçerken at değiştirilmez. fatih hoca da bu tarz radikal değişiklikleri sezon ortasında yapmaz. ama taraftar olarak bizim de rüyalarımız, hayallerimiz var. mesela bu kadro 3-1-4-2 veya 3-4-1-2 oynamaz mı?

    —luyindama, donk, marcao—
    ——————nzonzi——————
    feghouli lemina seri belhanda
    ————-falcao babel————-

    ya da;

    —luyindama, donk, marcao—-
    lemina, nzonzi, seri, belhanda
    ———-——feghouli—————-
    —————falcao, babel————

    ama hoca’nın bu tercihlerini yapacağını sanmıyorum. o inandığı sistemden vazgeçmeyecek gibi görünüyor. umarım dediği gibi olur ve zamanla daha iyi oluruz. 18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçında takım pas oyunu konusunda güzel enstanteneler sundu ama hücumda çok etkisiz kaldık. biz çok yavaş hücum ediyoruz. biz pozisyon yakalayana kadar rakip savunma yerleşiyor. bakalım bu oyun değişecek mi veya gelişecek mi? merakla bekliyorum. çünkü bu takım kalite olarak tarihin en iyi kadrolarından birisine sahip. umarım heba olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın