• 22561
    vallahi billahi bu sezon için hem lig hem de avrupa da gram ümit vermemektedir. aksini iddia eden arkadaşlarıma pembe gözlükleri ile kendi dünyalarında mutluluklar dilerim.

    bir takım düşünün ki hangi şartta olursa olsun dikine oynama diye bir derdi olmasın. bir takım düşünün ki 90 dakika boyunca bir verkaç yapmasın, bir takım düşünün ki ilk isabetli ortasını maçın seksen küsür dakikasında yapsın, bir takım düşünün ki kalecisi forvet oyuncusunda. daha fazla topla oynama süresine sahip olsun. her hafta berbat oyun her hafta mükemmel bahaneler. yok takım yeni, yok form tutmadı. karşındaki takıma bakıyorsu anadolu takımı bile yardır yardır oynayıp pozisyonlar üretiyor, sen sürekli topa sahip olup al gülüm ver gülüm derdindesin. önümüzde malatya deplasmanı var, pembe gözlüklü arkadaşlarımın manşeti hazır. takım şampiyonlar liginde oynadı malatya zor deplasman vs. vs. vs.

    cidden artık yaşlandım psikolojim bu berbat ötesi futbol oynayan takımı kaldırmıyor. siz hakkını vererek oynayında, biz birşeyler görelimde mağlup olalım, 5 yiyelim.

    ama gel gelelim kendi evimizde forvet oyuncumuzun roveşatasının auta gitmesini övüp duruyoruz. biz galatasarayız, ne zaman bu hale geldik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın