• 187
    grup 3.lüğü için direkt rakibimiz olan brugge ile oynayacağımız iki maçın ilki. bu maçın avrupa arenasında takımımız için gerçekten önemli bir eşik olduğunu düşünüyorum.

    alınacak galibiyet uzun süredir deplasmanda kazanamama serisini olumluya çevirmek adına bir başlangıç olması gerekiyor. bu galibiyet grupta 3.lük iddiamızı güçlendirip, gruptaki diğer rakiplerimiz olan madrid ve paris ile oynayacağımız maçlarda alınacak sonuçlara göre üst tur hesapları yapmamızı sağlayabilir.

    takım avrupa'da nasıl bir hava yakalayacak bu maç ile göreceğiz. gönül ister ki 2018-2019 ajax'ın şampiyonlar liginde yakaladığı yarı finali yakalayalım ilerisi için güven toplayıp başarılı olalım ancak grupta 3. olup avrupa liginde ilerleme ihtimali daha gerçekçi bir hedef olarak görünüyor. avrupa maceramızın şubat ayında bitmesini istemiyorum. tıpkı 1999-2000 sezonu olduğu gibi bundan tam 20 yıl sonra 2019-2020 sezonunda benzer bir başarı yakalama düşüncesi oldukça heyecanlandırıyor. ama tabi ki maç maç ilerlememiz gerekiyor. bu yol için bu maç çok önemli.

    inancımız yüksek. bizim için grupta hedef maçlardan biri olan brugge deplasmanında takımımız galatasaray adına yakışır oyunu oynayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın