• 137
    belhanda oynamıyor diye işimiz zorsa kapatalım bu takımı biz, amatör kümede oynayalım.

    yahu o kadar yatırım yapıldı. bu takımda soso, babel, seri, lemina, nzonzi, falcao gibi adamlar var. belhanda nedir yahu? nedir bu takıntı? yemişim istatistiğini. sıktı artık bu belhanda bağımlılığı. hagi bu kadar aranmadı yahu.

    elbette kazanamayabiliriz. beraberlik bile zor, açık konuşalım. zira takım kötü oynuyor. uyumsuz. puan alabilmemizin tek yolu oyunu yavaşlatıp tempoyu düşürmek. yoksa önde basalım, arkada yarı saha kadar boşluk bırakalım dersek unutmak isteyeceğimiz ama tarihe geçmiş bir sonuçla bitebilir maç. zira brugge bizim antitezimiz gibi. aslında tam da belhanda'nın oynamaması gereken bir maç bu. rakip ceza sahası çevresinde topu eveleyip geveleyip kaptırdığını ve hızla gelen brugge atağının golle sonuçlandığını görür gibiydim zira.

    top bizde kalacak, mesafeleri dar tutacağız, önde saçma sapan baskı yapmayacağız, temkinli oynayacağız ve bulduğumuz pozisyonları değerlendireceğiz. bu kadar.

    ancak ben eminim yine önde basılmaya çalışılacağından, stoperlerin orta sahaya kadar çıkıp oradan oyun kurmaya çalışacağından ve brugge'ün neredeyse topla oynamadan 2-3 gol bulacağından. zira hocanın inadı bunu gerektiriyor. istediklerini yapmaya müsait olmayan takıma istediklerini yaptırmaya çalışarak mesaj veriyor: "bu takımı ben istemedim, benim istediğimi oynayamıyorlar, ben de oyuncuya göre sistem kurmam".

    umarım yanılırım. zira buradan alacağımız 1 puan, gereksiz bulsam da, avrupa ligi'nde devam etme yolunda önemli bir kapıyı açabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın