• 126
    2-3 gün evvel yahu bu maç çok zor ne yapacağız derken şu an haydi aslanlarım 3 puanı alın da gelin modundayım. yani hiç sekmiyor zaten. maça uzun süre varken gerçekçi düşünürken maça az kalınca duygularıma yenik düşüyorum.

    burası şampiyonlar ligi arenası. aslında yabancı olmadığımız, evimiz diyebileceğimiz bir ortam. buranın gerçeklerini bu ülkede en iyi biz biliriz. deplasmanda 1 puan cebinde olacak şekilde oynayacaksın. yenemiyorsan yenilmeyeceksin. bu bizim sahada görmek istediğimiz oyuna uymayabilir ama gerçekçi olmak gerekiyor.

    rakibin bizden çok daha organize bir takım olduğı söyleniyor. üzerine bir de deplasman olması bizim için işleri daha da zorlaştırıyor. ancak takım tecrübeli oyunculardan kurulu. bu ortamda dağılmayacaklardır. geride hatları birbirine yakın tutup rakibi gafil avlayabiliriz. önemli olan bence ilk 60 dakika gol yemeden geçirmek. son yarım saat daha fazla risk alacakları için bizim gol atma şansımız daha da artacaktır. bunu daha yapabilmek için 4-1-4-1 yerine 4-4-1-1 oynamak çok daha akıllıca bence. defans ve orta alan birbirine yakın durur, boşlukları kapatır, ileri ikili de pres yaparak oyun kurmalarını engellemeye çalışır. bu maçta bekleri ileri yollayalım, sağlı sollu gelelim hayallerine girmeye hiç gerek yok.

    tekniği taktiği kendimizce ne kadar değerlendirsek de şampiyonlar liginde başarı için konsantrasyon her şeyden daha önemli. burada bütün takımlar çok ayrı bir motivasyon ile çıkıyor. ciddiyetsizlik anında cezalandırılıyor burada. takımımız sahaya çıkarken bir an olsun maçtan kopmamaları gerektiği hakkında uyarılmalı. geçen sezon dilimiz yandı şampiyonlar liginde. bu sene çok daha zor bir grup çektik ve çıkardığımız derslere uygun hareket etmeliyiz.

    fatih hocamız yine aklında 40 tilki ile bu maça hazırlanıyordur. belki bizi şaşırtır ve 4-1-4-1 sevdasından bu maçta vazgeçer ve takım beklediğimiz şekilde güzel oynamaya başlar. bu maçta oyun anlamında gösterilecek pozitif emareler sanırım hepimizi şampiyon olmuş gibi mutlu eder.

    ne olursa olsun karşımızda kim olursa olsun çıkıp oynayacağız. tarihimizde böyle maçlardan tonla var. kötü istatistikleri bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak bizim elimizde. zorlukları kabullenip hepsinin üstesinden gelecek olan yine biziz. takımıma, hocama güveniyorum. alınlarının akıyla bu deplasmandan çıkıp gelsinler, bizi mutluluktan çıldırtsınlar. allah yardımcınız olsun!

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın