• 100
    bu maça dair 1 iyi 1 de kötü haberim var:

    iyi haber:
    oyuncu niteliğimize baktığımızda bu maçı kazanamamız için hiçbir neden yok. hem daha yetenekli, hem daha tecrübeli oyunculara sahibiz. oyun üstünlüğümüzü kabul ettirdiğimiz, oyunu kontrol ettiğimiz sürece 3 puanla döneriz. bu maçlarda tecrübe çok önemli faktör. 2 sezon önce beşiktaş'ın yaşlı ancak tecrübeli kadrosu ile leipzig gibi genç ve dinamik bir takımdan rahatlıkla 6 puan aldığını hatırlayalım. belirli bir oyun planı, yüksek konsantrasyon ve görece iyi yaptığımız topa sahip olma durumunu üretkenliğe çevirdiğimiz an galibiyetle döneriz.

    kötü haber:
    oyun niteliğine baktığımızda bu maçı kazanabilmemiz için hiçbir neden yok. şu halimizde değil brugge, herhangi bir takımı zor yeneriz. zaten ligde de kayserispor, kasımpaşa gibi takımları bu oyunla zar-zor yenebiliyoruz. dama ve marcao acil toparlamazlarsa, 35'lik q7'yi tutmakta zorlanan mariano kendine gelmezse okereke-diatta show izleriz. sadece bu isimler de değil. adamlar takım olarak bildiğiniz nefes almadan koşuyor saha içinde. o denli hareketli ve tempolular. yani onlara kendi oyunlarını oynama iznini verirsek, fişimizi çekerler. taraftarı çok coşkulu olacak ve yüksek tempoyla başlayacaklardır. tek yapmamız gereken onların bu temposunu, oyun şevkini kırmak. bu maç bizim kontrolümüzde, bizim istediğimiz şekilde oynanacak mesajını vermek.

    sonuç olarak iyi hazırlanırsak oyuncu niteliğimizi ve potansiyelimizi oyun niteliğine dönüştürürsek, puan ya da puanlar alarak döneceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın