• 22528
    bana kesinlikle hırs eksiği var gibi gelen takımımız. falcao'yu daha yeni oynadığı için hariç tutuyorum ama bence takımın çoğu oyuncusunda bir hırs eksikliği özellikle arka 4 lü ve yeni transferlerde bi takımı sahiplenememişlik var. belki de kiralık oldukları için bilmiyorum ama takım hırsından ve kolej havasından baya bir uzak geliyoruz bana.

    bir de dikkatimi çeken yeni bir gelişme var. ya usta bi takım rakibin ayağından hiç mi top alamaz sahanın hiç bir yerinde. ya rakip sahada zaten pres yapmıyosun orda alın bi şekilde yok imkansız, orta sahada koşmak falan yok zaten e orda kap şu topu imkansız, e savunmada yerleşmişsin 10 kişi kendi yarı alanındasın bari kendi 1. bölgende kap yok ya o da imkansız. ya resmen rakibin ayağında olan top bizim ayagımıza geçmiyor bi karmabol olmadan. ya auta gidiyor, ya taca gidiyor ya muslara'da kalıyor ya gol oluyor ya da korner oluyor.

    biraz hırs biraz istek biraz konsantrasyon. kalite olarak yıllar sonra çok çok iyi bir haldeyiz. allah aşkına silkelenin kendinize gelin.

    size silk beni şarkısını hediye ediyorum, fatih hocam da sizi güzelce bir silkecektir artık diye tahmin ederek;

    https://www.youtube.com/watch?v=5Pq4nGV4KQw
App Store'dan indirin Google Play'den alın