• 78
    doğum günümde ilk entry'mi girmek bu başlığa nasipmiş, umarım galibiyetle döneriz.

    öncelikle maç önü analizim ve brugge analizimi birkaç gün sonra yazmayı düşünüyorum. şu an yazmak istediğim tek şey iddaa oranları.

    kuralar çekildikten hemen sonra oranları açıkladı 1xbet. bu oranlar çok tutarlı olmaz, çünkü anında gelir. galatasaray galibiyeti 3.50 civarındaydı. aradan 20 gün geçti neredeyse ve şu an galatasaray galibiyetk 4.20.
    bunca yıldır para kazandığım sektörde oldukça tecrübeliyim. oranlar bol gollü, kg varlı geçecek diyor. skor olarak da 2-2 civarı muhtemelen. ancak işin realitesine dönersek galatasaray bu maçı kazanmak zorunda. o kadar transferler, geçen yılki hezimet. kesinlikle kazanmamız lazim. eğer kazanırsak grup üçüncülüğü cepte olur, zor da olsa 2.lik ümidimiz olur.

    kuralar çekildikten sonra bazı kişiler real madrid iyi değil, eleriz. psg eskisi gibi değil demişti. fatih hoca basın toplantısında bu cümlelerle güzel alay etti, rakipler kolaymış formsuzmuş vs diyerek. ancak sadede gelirsek evimizde bu iki takımdan puan almamız imkansız değil. gayet zor ama imkansız değil.

    ancak her şey olumsuz giderse ve elenirsek bizim için bambaşka bir kapı açılacak, lig şampiyonluğu. avrupa ligi'nde devam edersek aynı anda ligi götürmek çok zor olacak, lig sampiyonu olamazsak şampiynlar ligi gelirlerini bırakmış olacağız ve gelirlere kesinlikle ihtiyacımız var. oldu da elendik, enseyi karartmamak lazım. lig sampiyonlugunda elimiz kuvvetlenmiş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın