• 5
    açıkçası mariano'nun hepsinden üst düzey bir bek olduğunu düşünüyorum ama yaşıyla beraber esnekliğini kaybetti ve çok kolay çalım yemeye başladı. nagatomo rakibe kene gibi yapışırken, mariano uzaktan takip edip en kolay çalım hareketinde geride kalıyor. sanırım yaşla beraber belinin kalınlaşmasıyla esnekliği azaldı.

    linnes konusuna gelecek olursak, bence linnes bu iki adama göre çok daha geride. adam sadece futbolun nasıl oynandığını çok iyi biliyor ve oyun disiplini çok yüksek. ama hucüm yetenekleri mariano'nun yarısı bile etmez. eğer iki kanatta nagatomo/linnes ile oynarsak defansif olarak iyi dursak bile hücum anlamında yeterli bek katkısı alamıyoruz. o yüzden her ne kadar mariano eski formunda olmamasına rağmen linnes'e ağır basıyor.

    bir noktaya daha parmak basmak gerekirse, mariano'nun önünde oynayan soso da sezona formsuz girdiği için hücumda da katkısı azalmış gibi duruyor. zamanla feghouli'nin de forma girmesiyle bence performansı artacaktır. geçen senenin ilk yarısını hatırlarsak sinan gümüşle beraber sağ kanattan hiç üretemiyorduk, ne zaman formda bir feghouli geldi, mariano'nun performansı da arttı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın