• 31
    dizilişlerle ilgili konuşmayı pek sevmiyorum, zira her diziliş mükemmel uygulanıldığında iyi sonuçlar verebilir, takımın ahengi önemli olan bana göre.

    ancak 4141 şahsi fikrime göre galatasarayımızda hiç bir zaman işlememiş ve mübkemmeleştirilememiş bir diziliştir.

    birincisi defanstan top çıkarırken takım geri 5li ve ileri 5li olarak ikiye bölünüyor ve savunması çok kolay hale geliyor. defansta sağlam yerleşip 2 ya da 3 kişiyle baskı yapan rakip senin oyun kurmanı bozuyor.

    nzonzi gibi bir adam 4141 in önliberosu olarak oynuyor, arkada marcao gibi belki de son yıllardaki en iyi oyun kuran stoperimiz var. sağ bekimiz mariano oyun kuran bek. tüm bunlara rağmen 3 kişi baskı yapınca top kaybediyorsak ve yediğimiz tüm ataklarda açıklar veriyorsak bence artık bireysel performans üzerinden yorum yapmayı bırakmanın zamanı geldi demektir.

    acil olarak yapılması gereken, oyun kurmaya sadece 1 ortasaha değil 2 ortasaha görevlendirilmeli. kanatlarda feghouli belhanda gibi ortasaha özellikli oyun kurucular paslı çıkış için önemli artı olacaktır. zaten topu rakip yarı alana taşıdıktan sonra bireysel yeteneklerimizi göstermeye, yaşlı olan takımımızı yormadan oynamaya başlayabiliyoruz.

    umarım hocam 4141 inadından şampiyonlar ligi ilk maçı ile vazgeçer de sistemin defosunu daha ağır sonuçlarla ödemeyiz.

    (bkz: 2019 2020 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın