• 819
    seri, lemina, nzonzi, babel ve falcao gibi yıldızları ikna edip ffp kıskacı varken sorun yaşamadan takıma katmak büyük başarıydı ve en kötü ihtimalle arkasında iyi niyet vardı bu transferleri yapanlar senin benim gibi cimbomlu bu konuda hiç sıkıntı yok binlerce teşekkürler.

    ancak geleceğin galatasarayın kuracağız diyip, önümüzde luyindama&marcao (şu anki performanslarına göre yerilmesin silkeneceklerdir ve takım düzeni de kendilerini etkileniyor) gibi kısa bir süre önce başarılı bir örnek varken bu kadar yaşlı pahalı adamı almaya gerek var mıydı gerçekten?

    babel’i aldık falcao’nun niye peşine düştük, babel santraforu sol kanada göre daha iyi oynuyor artık. ikisinden biri fazla oldu. soso falcao babel ileri üçlüsü en fazla kaç yıl sonra bizi yeni hücumcular aramaktan kurtaracak?

    nzonzi’nin kalitesi tartışılmaz yalnız ömer bayramın sola yatık bir orta saha olarak bile sağa sola koşturması bizi mest ediyorken, genç koşan ileride kar edilebilir ve oyunu stoperlere gömük değil de önde basabilen bir ön libero daha uygun olmaz mıydı? lemina bu profil de bir adamsa nzonzi’yi neden aldık? vedat muriç konusunda hasan kartal’ı allah’a havale ediyorum o konuda yönetim üstüne düşeni yaptı.

    ortada tabi ki bir hüsran yok, beklentisi düşük milyonlarca taraftar için bir iki yıllığına da olsa ünlü futbolcuları takımımızda verimli bir şekilde izlemek de bir şeydir.

    sene sonu şampiyon olsak bile stratejik bir hata yaptık, ipler bizim elimizdeydi yazın fenerin ve beşiktaş’ın durumuna göre. olamazsak zaten ayrı bir kaos başlar, yanlız biz kaostan beslendiğimiz için bazı şeyler kafamıza dank edince doğruyu yapıyoruz o da iki üç sene sürüyor sonra tekrar aynı şey.

    tıpkı albert camus’un kitaplaştırdığı mitolojik karakter sisiphos gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın