• 22494
    bu takımı izledikçe içime büyük kederler çöküyor. bugün sabahtan akşam maaç oynandıppı saate kadar kalp atışımı, özlemimi ve iyiye olan inancımı o kadar kontrol edemedim ki... akşamki görüntüyü görünce yine büyük bir hayal kırıklığına doğru itildim. akşama kadar heyecandan bir gram iş yapmadım, yapamadım oysa ki.

    ligin dördüncü haftası. geç gelen transferler, olmayan taktik anlayışı ve fiziksel gücü yetmeyen oyuncular var sahada hala. efendiler yazı güzel geçirmiş belli. buna teknik kadro ve canım hocamız da dahil.

    70 metrede oynayan şampiyon takım mı olur arkadaşlar? orta sahası ya tam geriye ya tam ileriye yaslanan, sıfır direnç gösteren? tamam kişiler çok yeni, eyvallha da... bu adamlar futbola yeni başlamış insanlar mı? hepsi ya prime ya da ondan sonraki tecrübenin kaymağını yemesi gerektiği yaşta. hız, çeviklik vs beklentimiz yok da, bari düzgün pas yapın, oyun yapın, alın verin vs. biz ne izliyoruz allah aşkına ya? bunu isyan etmek için söylemiyorum inanın ki, her ne koşulda olsa takımımız can damarımız. lakin böyle olmaz. olamaz.

    birkaç gün sonra şampiyonlar ligine çıktığımızda, uçan kaçan adamlar saldırdığında kel daha net gözükecek. ucuz anadolu takımları bile bize bunu yapıyorsa hele.

    anadolu takımları demişken, hiçbirinin özellikle maçını açıp izlemem öyle bir hevesim yok. ama bundan sonra ben asla ve asla küçük görmeyeceğim anadolu takımlarını. yokluk, imkansızlık ve geride kalmışlık psikolojisi ile savaşırken; çıkıp sahaya tarif ediebilen bir oyun gösteriyorlar. kontra mı, kontra! pas oyunu mu pas oyunu! sonuçtan bağımsız olarak söylüyorum, bizden daha çok takım oyunu ve taktik oyunu oynuyorlar. resmen vasata tamah eder olduk ve çok üzülüyorum bu duruma. ayıptır ya, bu stadda bu paralara bu oyun...

    canınızı sıktıysam özür dilerim, benim canım çok sıkıldı ve gönlüm kırıldı bu akşam *
App Store'dan indirin Google Play'den alın