resim
Sasa Ilic
Görev:Teknik Direktör
Takım:Pari NN
Yaş:46
Uyruk:Sırbistan
  • 467
    hafızam pek kuvvetli değildir. ilic'in takımımıza katıldığı dönemi neredeyse hiç hatırlamam fakat kendisi öyle ilginç bir futbolcuydu ki attığı hiçbir golü de unutamam.

    2005-06 sezonunda evimize ilk defa digitürk bağlatmıştık ve futbola yavaş yavaş ısınmaya başlıyordum. tüm maçlarımızı pür dikkat izliyordum. o sezon kadromuzda çok daha kaliteli futbolcular olmasına rağmen yalnızca ilic beni mest edebiliyordu. yaptığı asistlerle, attığı gollerle resmen beni futbol maçı izlemeye ısındırmıştı.

    maçlardan sonra ise telegol izlerken ilic'in serbest oyuncu şeklinde oynadığı kulağıma çalınmıştı. daha sonrasında yalnızda galatasaray'ın değil, diğer takımların maçlarını da izlerken gözlerim ilic rolünde oynayan futbolcuları arıyordu lakin hiçbir futbolcuyu ilic'e benzetemiyordum.

    kendisi gerek oynadığı futbolla, gerek bana maç izlemeyi sevdirmesiyle çok özel bir futbolcudur. ilic başlığına yazma sebebim ise deportivo günlerinden beri takip ettiğim andone'nin bana, stil olarak inanılmaz şekilde ilic'i andırıyor olmasıdır. aradan 12-13 yıl geçti. ben 23 yaşına geldim fakat her transfer sezonunda gözlerim hep ilicvari futbolcu aradı. umarım ilic'in ruhu, andone'nin bedeninde zuhur eder. ben de yıllardır süren hasretimi sonlandırmış olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın